maanantai 1. lokakuuta 2012

Muka kiireinen?

Joopajoo, on näköjään taas aika juossut siivillä kun ole viimeks torstaina kirjotellut! Ei kyllä olla tehty mitään erikoista, mutta eipä sitä aina jaksa koneella istua kun sen sijaan voi viettää aikaa kahden hurmurimiehen kainalossa ;) Saanen siis anteeksi.

No kai me sentäs jotain ollaan viikonlopun aikana tehty. Minä olin perjantaina yhden kampaamon 18v. synttäreillä, jotka järjestettiin Tikkurilassa ravintola Pingviinissä. Meillä oli Eliaksen kahden kummitädin kanssa sinne vip-liput. Toki siis ne käytettiin. Siellä oli ihan mieletön hiusmuotinäytös. Todella hauska ilta oli ja jalat oli muussina tanssimisesta. Elias oli kotona iskän ja kummisedän kanssa. Meni nukkumaan heti kun me lähdettiin ja pojat oli sit katellu jotain leffoja täällä. Kotona olin joskus kahden aikaa yöllä ja aamulla noustiinkin koko perhe jo reippaana yhdeksältä ylös. Hoidettiin aamutoimet ja lähdettiin Jumboon pienelle shoppailukierrokselle. Ensimmäinen kerta varmaan kun Eliakselle ei tarttunut mitään mukaan! Itselleni löysin talvitakin ja M löysi itsellensä yhdet housut. Takin esittelen teille vasta, kun olen löytänyt kivat asusteet siihen ;)

Elias on keksinyt uuden hauskuuden. Kameran kimppuun on kiva käydä.

Jumbosta ajeltiin suoraan Porvooseen, käytiin moikkaamassa toista Eliaksen kummisetää ja 1-vuotiasta Kevin poikaa. Oli ihana seurata kun Kevin yritti leikkiä Eliaksen kanssa. Laittoi myös Eliakselle vähän väliä tuttia suuhun ja kävi paijailemssa. Ja välillä piti mennään lattialle viereen makoilemaan. Eliasta se nauratti kovasti! Voi poikia, millanenhan kaksikko niistä tulee kun Eliaskin oppii kunnolla liikkumaan.....
Muuta sen kummempaa ei viikonloppuna sitten tapahtunutkaan, mutta kyllä noi viikonloput silti ihania on kun saa olla koko perhe yhdessä.

Pahoittelut vähäkuvaisuudesta. Kamera unohtui harmillisesti kotiin viikonloppuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti