tiistai 16. lokakuuta 2012

herkkuruokaa

Tänään on neljä vuotta siitä kuin minua "kosittiin". Yhteisin tuumin me käytännössä kihlauduttiin, mutta päivä tuli ihan puun takaa. Aika kyllä juoksee ihan siivillä. Muistan niin hyvin ne kaikki ihanat ensi hetket kun varovasti hivuttauduttiin aina lähemmäksi toisiamme, makoilimme sängyssä aamusta iltaan vain ollen, vatsa oli täynnä perhosia ja jokainen pusu ja hetki oli niin kovin jännittävä. Yhteistä taivalta on reilu viisi vuotta jo takana ja avioliittoon lipauduttiin jo reilu vuoden seurustelun jälkeen. Häitä on jo suunniteltu, mutta en täällä paljasta koska niitä vietetään, koska moni perheenjäsen ja tuttavakin tätä blogia seurailee. Mielettömän kova hääkume kyllä jyllää täällä......

Meillä on ollut tapana vuosipäivinä viettää aikaa yhdessä ja tänäkään vuonna ei siitä perinteestä poikettu. Vietiin Elias isovanhemmilleni pariksi tunniksi kun M tuli töistä ja suunnattiin meidän luottoykkösravintolaan syömään. Flamingon Parilla Steak Houseen. Ihan taivaallista ruokaa lihan ystävälle, kannattaa kokeilla jos lähellä liikkuu! Otettiin oikein kunnon menut kerrankin. Itse söin alkupalaksi valkosipuli-yrtti marinoituja etanoita, pääruoaksi härän sisäfileestä pippuripihvin valkosipuli-kermaperunoilla ja jälkiruoaksi suklaabrownien vaniljajätskillä. NAM! (kyllä, olen edelleen herkkulakossa, mutta tämä päivä on kerran vuodessa niin katsoin itseni oikeutetuksi nauttia tämän jälkkäri!) Maha pullollaan lähdettiin sitten hakemaan Elias hoidosta ja tultiin suoraan kotiin. 

Tällä naamalla lähdettiin tänään liikkeelle. 

Teki kyllä hyvää tämä pienikin hetki rauhallista kahden keskeistä aikaa, meinaan viime viikko ja viime päivät ovat olleet himppusen rankkoja. Eliasta siis hampaat kiusaa oikeen toden teolla, kiukuttelua siis on ilmassa todella paljon. On kaikki siivoamiset ja kotihommat jäänyt kyllä sivuun kun toinen vaatii huomion ihan kokoajan ja saa olla keksimässä mitä ihmeellisimpiä temppuja, että pysyy edes hetken tyytyväisenä. On se kyllä silti vaan niin ihana poika, enempi tekee vaan pahaa kun ei voi toisen oloa enempää helpottaa ja selvästi on huono olla. Höh. Ehkä tämä tästä. Saisi jo ne hampaat tulla läpi asti niin loppuisi kiusa edes hetkeksi.

10 kommenttia:

  1. Ihanaa, että saitte nauttia kahden kesken!:)

    Mulla on kauhea hääkuume!!! Paremman puutteessa suunnittelen jo meidän 10 vuotis hääjuhlaa, lähiaikoina kun ei oo muita häitä tiedossa ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla myös, onneksi saa suunnitella omia häitä ihan urakalla, mutta kovasti tahtois jo vaan viettää sen päivän! Siitä onki aikaa kun oon itse edes ollut kenenkään häissä. :D Onneks sullakin on edes jotain mihin purkaa edes vähän sitä kuumetta ;)

      Poista
  2. Oioi kuulostaapa hyvältä kahdenkeskeinen aika!<3
    me ei olla sitä saatu vielä ollenkaan Miksun synnyttyä :D omaa tyhmyyttä, mutta minkäs teet, ei raaski viedä poikaa hoitoon :D
    Ja tosi kauniina oot ollu liikenteessä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olin myös alussa sitä mieltä että en varmana vie hoitoon pitkään aikaan vielä, mutta nyt voin todeta että ihan "hyvä" että olen vienyt. Niin pieni aika se on kerralla ja kun hoitaja on tuttu ja turvallinen jonka Elias tuntee ja viihtyy hyvin niin mikäs siinä. Tosin usein en tähän ratkaisuun suostu ;)

      Kiitos =)

      Poista
  3. Ihanaa yhteistä aikaa :)
    Mulle ja isäihmiselle tuli maanantaina 8v, mutta me ei tehty mitää.. Ostin mä meille pullat ja juotiin kahvia, haha :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teki kyllä hyvää molemmille! :)
      Onhan tässä koko loppu elämä aikaa tehdä yhdessä kaikenlaista, pääasiahan se on että saa sen toisen kanssa olla! :)

      Poista
  4. Mun blogissa on sulle haaste :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos haasteesta :) Sainkin sen saman jo muualtakin, mutta ei se mitään. Mulla on haasteit läjäpäin tekemättä, mutta yritän ehtiä pian tekemään! (:

      Poista
  5. Täällä kanssa hääkuumeillaan kun omia olisi tarkoitus ensi vuonna syssymmällä juhlistaa, juhlapaikat ja kirkkokin jo varattu :) Mäkin voisin "riistää" myös vähän kahdenkeskeistä aikaa miekkosein kanssa. Tosin meijän poju on alkanu vierastaa että on harva ihminen ketä ei vierasta, hoitoon vieminen on siis suunniteltava tarkkaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä että kuumeilijoita löytyy muualtakin ;) Meilläkin Elias vierastaa, mutta mun isovanhempia näkee niin usein ku aina ovat tunkemassa kylään että heitä kohtaan se on onneksi loppunut :)

      Poista