perjantai 12. lokakuuta 2012

Pyörähdys hulluudessa

Vauvarokkohan se tosiaan meidän pikkuista kiusasi/kiusaa. Nyt on onneksi kuume sentään laskenut, tänään aamulla ihan yhtäkkiä kun vaippaa vaihdoin niin takaraivo sekä masu helahti täyteen ihottuman näköistä näppylää. Ei siis voi olla muusta kyse kuin tästä rokosta niinkuin yksityinen lastenlääkäri epäili. Helpottunut olo kun syy selvisi varmaksi ja tietää ettei ole millään tavoin vakavaa! :)


Uskon silti edelleen vahvasti, että hampaat kiusaavat myös. Ikenet on todella turvoksissa ja kulmahampaiden kohdilla kuultaa vaaleaa läpi. Voiko kulmahampaat tosiaan tulla ekana?? Vai kiusaako ne vaan pitkään jo ennen puhkeamista. Tutti ei kelpaa ollenkaan ja pullo on todella kovan työn takana että saan edes vähän siitä imasemaan. Pureskelee vaan ja ihan sama mikä sattuu suun eteen niin jystää niin kovaa ettei tosikaan.

 Tänään on onneksi oltu jo normaaliin tapaan myös iloisia ja jaksettu leikkiä! :)

Tänään aamulla suunnattiin heti yhdeksän jälkeen pyörähtämään Hulluilla päivillä ja tarkotuksena oli ainoastaan sovittaa Molon 80cm haalaria, jotta tällä kertaa ostaisin netistä varmasti oikean koon. Olin jo ostamassa kokoa 74, mutta tässä sovituksessa päädyin kokoon 80. Hyvä että mentiin siis sovittamaan. Lahkeet oli aika valtavan pitkät, mutta muuten puku oli aika passeli. Toki oli kasvuvaraa että varmasti menee koko talven. On tässä kuitenkin vielä aikaa kun toppavaate kelit alkaa.. Ja sen puvun pitäisi kuitenkin mahtua Eliakselle vielä n. 4-5kk päästäkin. Nyt käydään enään vaan miehen kanssa kamppailua mikä väri valitaan kun tätä kyseistä vihreää ei saa ;) Vielä kun sais ton 68cm puvun kaupaksi, tulee muuten melko kalliiksi tämä touhu. Nauran itselleni miten olen ollut tyhmä ja ajattelut että 68 puku mahtuis Eliakselle talven ku se koko on nyt käytössä ja näistä haalareista puhutaan et on nafteja kooltaan................ =D

7 kommenttia:

  1. Neelalla näyttää kans nuo kulmahampaiden kohdat siltä, että olis hampaat puhkeemassa. Ne ikenet on semmoset valkoset ja pullukat. Miun siskon työtöllä kans alko kulmahampaat puskemaan ekana, mutta sitten kuitenkin kaks alahammasta putkahti ensin ja nuo kulmahampaat vaan kiusas kuukausia enneku puhkes.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, ehkäpä ennen niitä kerkeää noi tyypillisimmät etuhampaat puskea läpi asti eka :) On kyllä niidenkin kohdat turvonneet mutta läpi ei vielä ainakaan näy. Olen kuullut että kulmahampaiden tulo tekee kipeetä ja siltä mustakin tuntuu kun selvästi suussa vaivaa!

      Poista
  2. Mun mielestä Eemillä on kanssa alhaalta ikenet ihan pullollaan ja poika tosiaan järsii kokoajan ihan mitä vaan saa suuhunsa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo, Elias oikeen hermostuu jos otan vaikka syliin ja se ei heti pysty ottamaan ikenillä kiinni jostain! :D Mut se on suurin muuton että on kokoajan paljon normaalia kiukkusempi, en usko että se tosta rokosta entään johtuis kun muuten tosi hyvä vointinen :/

      Poista
  3. Kiva, että selvisi ja teillä jo paranemaan päin. Meillä täällä kans ensimmäistä kertaa sairastetaan ja onhan se surkeaa katsoa pientä potilasta <3 Minä voisin 50€ ostaa sinula sen puvun, mitäs tuumaisit? Jos haluat myydä, niin laita vaikka s.postia osoitteeseen. anna-riikka.kauppila@haukipudas.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt ollaan jo onneksi täysin terveenä, näpyt hävisi nopeasti :) Hampaat tosin vähän kiusaa.. Toivottavasti teilläkin parannellaa pian. Laitoin sulle s-postia! :)

      Poista
  4. Voi toista, täälläkin sairastetaan ja onhan se surkea katsoa pientä potilasta <3 Minä voisin 50€ ostaa sinulta sen puvun, mitäs tuumaisit?

    VastaaPoista