keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Flunssa selätetty

Elias oli alkuviikosta ensimmäistä kertaa flunssassa. Sai kuin saikin siis syysflunssan isiltä. Tuntui niin pahalta katsoa kun toisella on paha olla ja hengittäminen on hankalaa kun joka paikka täynnä limaa. Pyrittiin kotikonstein helpottamaan pojan oloa muun muassa höyryhengittelemällä, sängyn kohottamisella, ripustettiin märät pyykit yöksi makkariin ja kokeilin joka pilkkoa sipulit ja valkosipulit sängyn viereen (siitä oli oikeasti iso apu!!). Näiden lisäksi kovassa käytössä oli nenä-friida. Nyt flunssa on onneksi jo selätetty. 

Leikkejä uuden pallon kanssa

Puhuin aiemmin huonoista yöunista ja uskonkin että ne oli  pieni "enne" alkavasta flunssasta ja huonoja öitä oli koko flunssan läpi. Viimeyö oli jo normaali ja voi että miltä tuntuikaan herätä aamulla ja huomata että hupsista kello on 8.15. Toivotaan että entiset yöunet palaisiva pysyäkseen takaisin. Onneksemme myöskään kellojen siirto ei juurikaan ole vaikuttanut päivärytmiimme, ihme ja kumma!

Huomenna olisi tarkoitus aloittaa maistelemaan lihoja ja päätettiin aloittaa kanalla. Saa nähdä miten uppoaa. Mua jotenkin hirveesti stressaa kokoajan, että saahan Elias ruokaa tarpeeksi monipuolisesti. Turhaa varmasti stressaan, koska pääravinnonlähde se maito kaiketi vielä on. Niitä kiinteitä ehtii syödä koko loppu ikänsä. Onneksi Elias on ollut hyvin yhteistyökykyinen ja suurin osa ruuista maistuu. Tai on maistunut tähän asti. Kaupan soseista tosin kukkakaali ja maissi on ainoita, jotka uppoaa ja toki hedelmäsoseet... Omatekoisissa ei ole tainnut olla vielä yhtäkään mikä ei kelpaisi.

välillä meinasi hermo mennä kun lähti karkuun
Huomenna olisikin tiedossa taas vauvamamma treffit, JEE!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti