maanantai 22. lokakuuta 2012

Mamma treffailua

Ei oo taas meistä kuulunu täällä blogin puolella muutamaan päivään. Viikonloppu meni oikein hyvin! Oltiin vaan ja vietettiin aikaa perheen kesken. Isimies laitteli vähän autoa siinä sivussa ja sen sellaista. Sunnuntaina yhteisvoimin leivottiin daim-muffinsseja ja illalla voitiin rauhassa katsella kaksistaan telkkaria, kun M meni vasta 10 töihin tänään niin ei tarvinnut olla niin aikasin menossa nukkumaan.

Kuola ei hetkekskään lakkaa valumasta...

Tänään olikin erilainen ja todella mukava päivä! Meille tuli muutama mamma vauvoineen/lapsineen joiden kanssa ollaan netin kautta "tutustuttu". Tai no Jennin tunsinkin jo ennestään, mutta muita en ollut aiemmin tavannut. Kyllä on vaan kiva nähdä muita samassa tilanteessa olevia ihmisiä, kun täällä päin ei ennestään sellaisia ystäviä oikein ole. Toivon että näin tutustuisi läheisemminkin edes osan kanssa ja voisi useamminkin tavata niin siitä saisi täytettä ja tekemistä tavalliseen arkeen! Tekee hyvää sekä äidille että lapselle kun on muitakin naamoja ympärillä ;) 

Kun kaikki mammat oli lähtenyt, jatkettiin me Eliaksen kanssa leikkejä ja räpsin kuvia vähäsen. Yhtäkkiä tapahtui jotain todella kummallista, nimittäin Elias onnistuisi jotenkin ihmeellisesti ponkaisemaan kyljellään maatessa itsensä tälläiseen asentoon;


Eihän se vielä ala nostelemaan itseään pian istumaan!! Se on vielä ihan vauva! Ja ei, en antanut Eliaksen jäädä näin. Kuvan kerkesin onneksi todistukseksi nappaamaan. Nyt Elias on niin rättipoikki väsynyt päivän touhuista ja vetelee sikeesti päikkäreitä. Illalla kun M tulee töistä on meillä taas viikottainen kauppareissu edessä ja pitäisi joku kauppalistakin tässä väsätä.. Vihaan sitä, koska olen niin huono keksimään mitä ruokaa syötäisiin. Ideoita saa heitellä ;)

4 kommenttia:

  1. Noista vahingoista se istumaannouseminen alkaa ;)

    VastaaPoista
  2. Pekonipasta on seuraavana meidän ruokalistalla, ehdotan siis sitä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä! Sitä siis luultavasti löytyy tällä viikolla listalta ;)

      Poista