sunnuntai 14. lokakuuta 2012

13-14.10

Vauvarokon näpyt katosi nopeasti, nyt on taas terve poika. Tosin ne hampaat kiusaa aika paljon ja syöminen on yhtä tappelua. Ja kun päivisin syö niin huonosti niin öisinki herätään syömään.. Ehkä tämä tästä! 

Eilen matkattiin Porvooseen M:n vanhempien luokse, jotka tosin olivat mökillä. Mentiin Eliaksen kummisedälle kyläilemään ja siellä viihdyttiinkin koko ilta. Kun tultiin sieltä niin poitsu meni samoin tein untenmaille ja me lämmitettiin sauna ja nautittiin kaksin illasta. Tänään Porvoossa oli MLL:n järjestämä iso lastentarvike kirppis, joka oli järjestetty sellasessa isossa parkkihallissa. Sinne mentiin heti aamusta koko perhe ja Ida lähti Kevinin kanssa myös. Ihmisiä oli ihan pirun paljon ja vaunujen kera oli todella hankalaa päästä penkomaan mitään. Tehtiin kuitenkin mun mielestä tosi hyvä löytö, meinaan bumbo istuin 10€! Mukaan tuli se sellanen tarjotin siihen ja istuin oli ihan uudenveroinen. 


Elias tykkäsi bumbosta kovasti mutta yritti kyllä päästä siitä myös pois. Yritti ponnistaa itseään ylös samalla nojaten eteen. Saa nähdä kauan siinä pysyy.. Kokeiltiin syödä siinä myös soseita, mutta se oli vielä vähän hankalaa. Kiinnostus oli kaikessa ihan muussa kuin syömisessä. Tosin poika ei kovinkaan nälkäinen ollut, tarjosin ruokaa vain vähän kokeilu mielessä. Suurimman hyödyn ajattelin tästä ehkä ottaa suihkussa ja uimahallissa kun sinne päästään.



Tänään tehtiin myös toinen iso investointi. Ollaan mietitty ja harkittu sitä todella pitkään, mutta ei ole raaskittu ostaa. Nyt sattu kuitenkin kodalle sen verta hyvä tarjous, että pakkohan se oli hyödyntää! Ostettiin Apple Macbook Pro. Tämä vanha kone vetelee ihan viimesiä. Sammuilee vähän väliä kun tuulettimet ei enää kunnolla toimi ja sekoilee minkä kerkeää. Oli siis jo aika uudelle koneelle. Nyt odotan innolla että pääsen sillä datailemaan ja kirjottelemaan blogia ;)

6 kommenttia:

  1. Kiva tuo bumbo-istuin, oon kans ite metsästäny sitä jos sais halvalla jostain, kun on niin kalliita..! Mun blogissa on haaste sulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on kyllä jo havaittu käteväksi! Mäkin sitä olin jo aiemmin ajatellut tosiaan mut en hinnan takia raaskinut ostaa. Tuuri kävi :) Kiitos haasteesta, olenkin jo samaisen haasteen kerran saanut mutten ole kerennyt vielä tekemään :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos haasteesta. Mulla on yks toinenkin sun antama haaste vielä tekemättä, tai keskeneräsenä se tuolla luonnoksissa odottelee ;) Yritän ehtiä jossain vaiheessa tekemään! :)

      Poista
  3. Löysin blogisi. Ihanan ilmeikäs poika <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa lukemaan! :) Joo ilmeitä löytyy kyllä joka lähtöön, harmi kun kaikkia ei kerkeä edes aina ikuistamaan! ;)

      Poista