tiistai 9. lokakuuta 2012

Viikonloppua

Taas kerran olen ollut "kiireinen" eli laiska. Sunnuntaina kotiuduttiin mökiltä. Viikonloppu meni todella hyvin ja oli kyllä ihan super ihanaa. Lauantai aamuna kun talon vanhempi väki (meidän molempien vanhemmat) poti krapulaa niin me lähdettiin M:n ja Eliaksen kanssa pitkälle kävelylenkille. Oli ihan mielettömän upea sää. Aurinko paistoi ja oli niin raikasta öisen sateen jälkeen. Käveltiin miltei 10km lenkki ja Eltsu veteli tyytyväisenä koko matkan ensimmäisiä aamu-unia. Kun muu herrasväki heräili päivään niin suunnattiin koko porukka pihalle. Haravoitiin nurmikot siisteiksi porukalla ja mulla oli Elias manducassa niin tehosti vähän työn tekoa. Kun piha oli siivottu niin siirsin Eliaksen vaunuihin päikkäreille ja otettiin muutama erä mölkkyä. Iltapäivällä sitten olikin aika herkullisen ruuan! Pöydän antimista löytyi rapuja, härän sisäfilettä, valkosipulikermaperunoita, ihania salaatteja ja vaikka mitä. NAM! Arvaatte varmasti kuinka ähkynä sitä sitten löhöttiin ruuan jälkeen ;) Illalla vielä saunottiin ja pelailtiin sisällä skibboa ja yatzya.


Palailen varmaan vielä tänään kirjoittelemaan muitakin kuulumisia! :) 

ps. Ihana ja laadukas toppapuku on edelleen vailla uutta käyttäjää.. :(

5 kommenttia:

  1. Olispa tääläkin joskus hieno sää :( Aina vaan tulee vettä ja on synkkää.. Ei paljo tee mieli ulkoilla, hyvä kun kauppaan viittii lähteä :D

    Ihana nappisilmä vaunuissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo täälläkin on kyllä satanu paljon ja ollu synkkää, tuolla mökillä ollessa kävi tuuri että pitkästä aikaa oli upea syys sää! Sais kyllä kelit parantua!

      Poista
    2. Niin sais, tekis mieli tehdäkin jotain!

      Poista
  2. Kuulostaapa kivalta :) Ja 10km lenkki kuulostaa aika reippaalta! mun kunto ei riittäis :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei munkaan kunto olis riittäny hetki sitten! :D Kyllä siinä tosin aikaakin vierähti 1,5h...

      Poista