perjantai 26. lokakuuta 2012

Pienet asiat tekee onnelliseksi

En muista koska olisin ollut näin iloinen ja energinen. Aamulla herättiin koko perhe yhdessä 9.15 Eliaksen höpöttelyyn sängyssä. Nostin sen meudän väliin ja riehuttiin pitkä tovi sängyllä. Ihan kuin Eliaskin olisi ollut eri poika, kun myös isi oli aamusta asti kotona. Avattiin verhot ja kappas, aurinko paistoa ja ensilumi oli maassa<3 Tätä onkin odotettu, vaikka eihän tuo kauaa tuolla pysy. Siitä huolimatta että isi on kovassa flunssassa ja vähän kuumeessa, päätin että lähdetään koko perhe ulos. Pitihän Eliakselle esitellä mitä lumi on ;)

 Eilen Elias maisteli vähän mustikkaa ja maissinaksua ;)

Mittari näytti vain -1 astetta ja aurinko paistoi. Pakattiin Elias rattaisiin ja käppäiltiin tohon lähelle isompaan ruokakauppaan ja tehtiin viikonlopun ja alkuviikon ruokaostokset. Sen lisäksi pyörähdettiin kappahlissa ostamassa Eliakselle isompia sukkia ja parit sukkahousut, kun tänään tajusin ettei niitä ole ainuitakaan. On varmasti hyviä näillä keleillä sekä talvella vaatteiden alla. Myös uni maistui pojalle pienessä pakkas säässä oikein hyvin. Käyttöön muuten pääsi ensimmäistä kertaa Ticket to Heavenin untuvamakuupussikin ja oikein hyväksi todettiin! Kotiin tullessa tein meille aamupalaksi uunissa riisipiirakoita ja kuumaa kaakaota. Namnam. Syömisen jälkeen siivoiltiin yhdessä vähäsen ja käytiin koko perhe yhdessä päikkäreille. Teki kyllä pitkästä aikaa päiväunet terää. Nyt ollaankin vaan leikitty pojan kanssa ja nautittu yhdessä olosta.


Illalla luultavasti Eliaksen mentyä nukkumaan sytytän hieman kynttilöitä ja nautiskellaan isännän kanssa yhdet herkkujuomat ja lösähdetään sohvalle katsomaan jotain elokuvaa. Huomenna olisi tarkoitus mennä vaihtamaan autoon talvirenkaat ja illemmalla Jari ja Piia (pojan kaksi kummia) tulee meille syömään ja pidetään jonkinlainen leffailta.

ps. Muutin mieleni koskien niitä tilaamiani talvikenkiä, pidän ne sittenkin! Ne on meinaan ainakin lämpöset, vaikka ulkonäköön petyinkin.. Talvivaatepostaus siis pian tulossa, pahoittelut että kestää ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti