keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Syyspäivä

Tänään on ollut ihana päivä! Johtuu varmastikkin siitä, että ollaan touhuttu paljon, eikä ole tarvinnut täällä neljän seinän sisällä olla möllöttää.

Eliaksen ekojen päikkäreiden aikaan (klo 11) lähdettiin kävelylle. Sää näytti todella synkältä ja sateiselta, mutta päätin että sisälle ei silti jäädä. Käveltiin yli tunnin mittainen hikilenkki. Oli niin raikas ilma, kun välillä tihutti ihan pikkusen vettä. Se ei kuitenkaan haitannut laisinkaan. Lenkiltä tultua keitin puuron itselleni ja äitini tuli piipahtamaan. Päätettiinkin sit lähteä moikkaamaan mun mummia (Eliaksen isomummia). Siellä vierähtihtikin jokunen tovi kahvitellessa. Kun tultiin kotiin oli jo isimieskin saapunut töistä ja tämä mamma lähti salille. Rehkin kyllä sellasen käsi/ylävartalo treenin, että mahdollisesti huomenna ei edes maitopurkki pysy kädessä. Huh.



Elias on muuten nyt alkanut liikkumaan silleen pyörimällä. Eli kääntyy selältä vatsalle-vatsalta selälle-selältä vatsalle tyylillä ja niin menee huoneen päästä päähän. On kyllä niin huvittavan näköstä ja Eliaksen mielestä super hauskaa. Olen yrittänyt saada Eliasta kääntymään mun toisen kyljen kautta vatsalleen, mutta sitä ei edes yritä. Eihän tässä kiire ole, mutta kuitenkin. Eiköhän sekin joku päivä tule! :) Huomaa kyllä että pojalla olis niin kova kiire liikkeelle. Turvakaukalo on ihan out juttu, koska siinä vyöt estää itse istumaan puskemisen. Ja hermothan siitä pikkusella menee.... 


Mukavaa syysiltaa kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti