perjantai 19. lokakuuta 2012

Heissulivei

Meidän päiviin ei ole kuulunut mitään ihmeellistä joten tuntuu ettei pariin päivään ole ollut mitään kirjoitettavaa. Ei kyllä oikeastaan vieläkään hirveästi ole, mutta kirjoitetaan silti!

Ollaan aloitettu Eliakselle iltapuuro. Ja se on todettu kyllä loistotuotteeksi. Ensinnäkin se maistuu pojalle paremmin kuin hyvin ja toiseksi, se on tuonut taas levollisemmat yöunet takaisin. Taas porhalletaan se 12h unta palloon tyytyväisenä ennen kuin nälkä herättää. Okei, pari kertaa saa öisin rauhoitella poikaa tutin kanssa, mutta sen teen varmaan unissani koska ei ole häirinnyt omia uniani. Ne hampaat siis edelleenkin vain jatkaa kiusaamistaan. Nyt toinen kulmahammas pullottaa niin isosti ja näkyy sellanen valkoinen kuulakin siitä läpi. Voi toista, ja juuri sitä kohtaa sormella räpeltää kokoajan. Päivisin ei ole siis myöskään kiukuilta vältytty. Oma roolini täällä kotona Eliaksen kanssa on siis äitihahmon lisäksi ollut pelle hermanni ja vaikka mikä muu hahmo, kun yrittää kaikin keinoin viihdyttää poikaa. Naapureilla on varmasti hauskaa katsella ikkunoista kun hyppelen täällä hullun lailla, heh..


Koko viikon on ollut todella sateiset kelit ja ulos meno ei ole houkutellut. Eilen kuitenkin päätin että vaikka satais rättejä taivaalta niin me mennään ulos, täällä neljän seinän sisällä hajoo muuten pää. Niimpä siis lähdettiin ja alkuun sää näytti hyvältä, mutta puolet matkasta niitä rättejä sitten tulikin taivaalta. Ei kyllä haitannut, sadesuoja vaan vaunujen päälle ja Elias pääsi sateelta hyvin suojaan. Äiti sen sijaan kastui, mutta ihan virkistäväähän se oli. Parin tunnin lenkki vedettiin ja samalla poikettiin postissa josta noudin Elikasen uuden toppapuvun. Ajattelin esitellä sen teille vasta myöhemmin niin esittelen sitten samalla sekä minun että Eliaksen talvikamppeet! Eilen tilasin itselleni talveksi yhdet kengät ja tänään olis tarkoitus mennä Jumboon kun M tulee töistä ja käydä etsimässä mulle toiset "siistimmät" talvipopot ja jotain asusteita talveksi. Muita suunnitelmia viikonlopulle ei vielä ole.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti