tiistai 2. lokakuuta 2012

Läskit liikkeelle

Tämä päivä on alkanut super hyvin. Nukuttiin Eliaksen kanssa melkein yhdeksään asti! Heti aamusta järkkäilin edellisen päivän sotkut pois, pistin pyykkikoneen pyörimään, tyhjensin astianpesukoneen ja viikkailin edelliset pyykit pois narulta. Alettiin tänään myös maistelemaan soserintamalla Eliaksen kanssa uutta makua. Päärynää. Se maistui herralle hyvin, kuten kaikki hedelmäsoseet tähän mennessä. Nyt muuten kun hedelmiä on otettu mukaan niin kaikille kasvissoseille yökkäillään vähäsen, mutta ne kuitenkin syödään. On vaan kovemman työn takana. Sillä välin kun mä petailin Eliaksen sänkyä aamulla niin Elias paini lemppari pehmolelunsa kanssa ;) Arvaamattakin meidän pieni mies voitti.


Sitten asiaa pitkästä aikaa laihdutuksesta. Sillon joskus aikaa sittenhän aloitin sen GFG-dietin. No eihän siitä mitään tullut. Tai tuli kaksi viikkoa. Sinä aikana paino tippui 4kg. Sitten sorruin ja myös liikkumnen taas hiipui. Hetki sitten oltiinkin sitten taas lähtöpainossa mistä laihduttamisen aloitin. Masentavaa. 

Viikko sitten maanantaina laitoin kuitenkin vedon pystyyn, että pystyn olemaan ilman herkkuja jouluun asti. Nyt sitä on viikko ja 1 päivä takana ja hienosti on onnistunut. Ainakin tähän asti. Nyt on kyllä taas motivaatio kohdallaan, mutta saa nähdä kuinka kauan se säilyy. Täällä kertaa mulla on selkeitä tavotteita, yhdet motivaatiofarkut jätettynä kaappiin ja se uusi talvitakki. Ostin siis sen kokoisen takin, että sen alle ei kyllä paksua villapaitaa mahdu, joten töitä on tehtävä koska olen vilukissa ;) Salikortin kävin lataamassa viime viikolla ja pari kertaa sinne olen jo sen jälkeen ennättänyt. Tällä viikolla tarkoitus olisi mennä tänään, huomenna, torstaina sekä sunnuntaina. Ruokavalion kanssa en aio tehdä mitään niin radikaalia kuin se dietti oli. Syön normaalia kotiruokaa. Sen lisäksi pyrin vain lisäämään kuituja ja kasviksia sekä syömään säännöllisemmin. Toivon että tällä kertaa päästäisiin pidemmälle ja lopullisiin tuloksiin. Otin itsestäni jopa maailman ällöttävimmät kuvat, josta näkyy lähtötilanne. Niistä on ehkä itse helpointa seurata tuloksia sekä niitä voi katsella jos motivaatio meinaa hukkua, sen verta kauheeta katseltavaa!

2 kommenttia:

  1. Täällä painitaan samojen asioiden kanssa ja tarkoitus oli alkaa käymään salilla 3-4krt viikko mutta Se on vähän nyt jäänyt, toisin kun herkut ja just toisinpäin pitäis olla.
    Sain vähän motivaatiota tästä sun kirjotuksesta joten kiitos! :D katotaan mitä tapahtuu.. Ja tsemppiä sulle kans ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, hyvä jos oli edes pieni motivaatiolähde ;) Mulla kanssa nousee motivaatio helposti kun saa lukea muiden kokemuksia/ajatuksia asiasta. Nyt oon saanu kyllä jo sen verta pitkään painia tän asian kanssa, että toivon että vihdoin onnistuisin. :)

      Poista