tiistai 30. lokakuuta 2012

Uutta kotiin

Joku aika sitten kun ostettiin uusi kone, päätin että nyt haluan sille selkeän paikan jossa sillä työskennellään. Aikaisempi kone kärsi nimittäin hyvin paljon siitä että sitä käytettiin aina sylissä, lojui sohvalla ja millon missäkin. Alkuviikosta sitten päätin että NYT minä keksin jotain, koska muutenkin oli kova hinku saada jotain piristystä tänne kotiin.

Lähdettiin seikkailulle Ikeaan. Tarkoituksena ostaa pelkästään se työpöytä. Työpöytä valikoima oli mun makuun todella huono, enkä löytänyt yhtäkään itseäni mielittävää. Päädyttiin sitten ostamaan vain pöytälevy ja jalat siihen. Se saa kelvata ainakin nyt täällä asumisen ajan vaikka ei ole sellainen mitä olisin halunnut. Muukan tarttui tottakai muutakin. Paljon kynttilöitä, kynttilänalusia, mappikoteloja, Eliakselle pehmopallo ja pari kehystä. Ne kehyksen tulevat makkariin ja niihin tulee kaksi isoa suuressonvalokuvaa Eliaksesta, jotka eilen tilasin Ifolorilta. 
(Myyn pois sen meidän ison New York taulun makkarista, vink vink)


Aikasemmin tolla seinällä oli pelkästään toi kirjahylly vaakatasossa ja lamppu nurkassa. Mun mielestä tuli ihan kiva, tosin kaipaan jotain taulua/isoa kelloa tohon pöydän yläpuolelle vielä. Niin ja väliaikaisesti tuolina toimii yksi ruokapöydän tuoleista, koska ei löydetty mitään mieluisaa..
Samalla sain siivottua noi 4 koria, mitkä oli täynnä kaikkea enemmän ja vähemmän tarpeetonta.

 Kynttilöitä jouluksi

Tänään tuli myös kaksi tilaamaani pakettia, jotka sisälti pelkästään jouluhärpäkkeitä. Oli verhoa olkkariin ja keittiöön, pöytäliinaa, keittiöpyyhkeitä ja joulukoristeita. Kuinka paljon mun mieli syyhyääkään, että voisin ne jo laittaa esille. Lupasin kuitenkin vielä odottaa.... Saatte kunnon kuvaa niistä siis vasta kun olen joulun meille "nostanut" esiin ;) Vielä pitäisi jouluksi hankkia lisää koristeita kuuseen, sekä kaikki jouluvalot on ostamatta. Parvekkeelle haluan sellasen valoverhon kattoon ja tänne olohuoneeseen ison joulutähden ikkunaan ja parit valot lasipurkkeihin. Keittiöön joku kiva kynttelikkö.


Kurkistus tulleisiin paketteihin

4 kommenttia:

  1. Mäkin haluaisin uuteen ausntoon jonkun tuollaisen ihan yksinkertaisen tietokonepöydän. Nykyinen on musta, mutta nyt haluan valkoisen :) Tälle pöydälle on jo uusi koti, niin ei onneksi tarvi ressata mihin senkin laittaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on joku valkonen villitys meneillää, ollut jo jonkin aikaa... :D Olen kovasti suunnitellut kuinka tulevassa omassa kodissa keittiö, ruokapöydät ja kaikki on valkoista korkeakiiltopintaa.......

      Poista
  2. Hei, mistä toi glitteritähti on joka vikassa kuvassa?! Ja kivalta näyttää olohuoneen muutokset! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se taisi tulla Ellokselta :) On siis joulukuusen latvatähti. Tykkään myös, tosin vielä on vähän kolkko kun seinä ammottaa tyhjyyttään!

      Poista