tiistai 9. lokakuuta 2012

Sekametelisoppa

Tässä nyt jonkinverran muita meidän kuulumisia. Pari päivää Elias on ollut pienen pieni kiukkupussi. Nyt veikkaan erittäin vahvasti taas niitä hampaita. Sormet on kokoajan suussa ja kuola valuu, mutta sen lisäksi tutti eikä tuttipullo meinaa kelvata. Elias ottaa vaan ikenillä kiinni ja yrittää pureskella niitä vaikka olisi kuinka nälkäinen. Myös öisin on heräilty itkeskelemään, mitä ei ole koskaan aiemmin meillä harrastettu. Rauhoittuu kyllä heti kun laittaa käden rinnan päälle ja antaa tutin. Elias ei selvästi öisin itkiessään ole hereillä vaan puoli unissaan itkee ja kun tutin antaa yrittää sitä vain purra, huolii kyllä lopulta ja nukahtaa samantien uudestaan sikeästi. En keksi mitään muutakaan syytä. Nyt ei ole soseissakaan juuri tullut uutta makua ja vatsa toimii hyvin, en siis usko että olis masukaan kipeä. Eikä muuten poika ole flunssainen tai kipeän oloinen. Selvästi saa helpotusta kun jotain kovaa laittaa suuhun. Alaikenet kyllä ehkä on aavistuksen turvoksissa, mutta ei sielä vielä mitään näy... Onneksi kiukuttelun keskellä on niitä hyviäkin hetkiä ja pieni iloinen poika :)


Eliaksella olis myös todella kova kiire liikkeelle. Istumaan on puskenut jo pidemmän aikaa sylissä/sitterissä ollessa ja sitä tekeekin ihan kokoajan. Tukevasti se selkä suorassa nököttääkin jos sylissä pitää vain käsistä kiinni ja Elias itse puskee istumaan. Ei ole kuitenkaan vielä annettu istua..  
Minkä ikäisenä yleensä opitaan istumaan/ milloin saa antaa istua?? 
Noh siitä liikkumisesta. Aiemmin Elias pyrki liikkumaan pyörimällä. Nyt on kuitenkin hoksannut että masullaan ollessakin voi pyrkiä eteenpäin. Pylly nousee kokoajan ylös, naama on kiinni lattiassa ja puskee jaloilla vauhtia. Näyttää ihan mittarimadolta ja tällä tyylillä pääsee eteenpäin hitaasti mutta varmasti. Pelottavaa! Aika taas juoksee ja kohta mun vauva kävelee. Sais vielä hetken pysyä paikallaan sylivauvana.


Sitten hieman itsestäni! Onnistuin viime viikolla käymään salilla 4 kertaa ja sää salli 2 pitkää reipasta vaunulenkkiä. JEE! Sen lisäksi täyteen tuli kaksi viikkoa täysin ilman herkkuja ja mehuja ja tämä kolmaskin viikko on startannut hienosti. En muista kerroinko jo että yritän olla ilman herkkuja jouluun asti. Viimeksi tyssäsi kahteen viikkoon, mutta tällä kertaa ainakin vielä on motivaatio ja innostus tallella. Huomenna on punnituspäivä ja saa nähdä onko viikossa tapahtunut muutosta jo alaspäin. Toivotaan parasta. Keksin itselleni ihan mielettömän herkullisen ja nopean ruuan! Se on todella kevyttä, hyvää ja nopea tehdä. Tarvitset kaksi kananmunaa, tonnikalaa vedessä, kurkkua, paprikaa ja ananasta. Tai käytännössä mitä vaan oman mielen mukaan. Paistoin vaan kanamunasta letun ja pilkoin väliin näitä herkkuja ja tonnikalaa purkista, avot! 


Ostin kaupasta testiin niitä PROfeel rahkoja ja jogurtteja, sellanen on helppo ja nopea välipala ennen tai jälkeen treenin. En todellisuudessa tiedä kuinka terveellisiä ne on, mutta ainakin niistä saa paljon proteiinia. Saa nähdä onko maultaan hyviä. Tänään on taas salipäivä ja ajattelin sellaisen napsasta napaan ennen treeniä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti