torstai 1. marraskuuta 2012

Torstai touhua täynnä

Tänään on ollut touhukas päivä. Aamupäivällä yksi ystäväni kävi meillä ja leikkasin hänen hiukset sekä laitettiin vähän raitaa. Sen jälkeen lähdettiin kovassa kiireessä mammatreffeille, mistä oltiin jo myöhässä. Noloa, en ole koskaan myöhässä! :D Oli taas monta mammaa lapsineen ja muutama uusikin kasvo oli mukana. On ihan mahtavaa tutustua muihinkin äiteihin. Oikein mukavaa oli jälleen kerran.

Kotiin kun päästiin, Elias sammu kuin lamppu päiväunille ja itse kerkesin vähän saamaan muonaa vatsan pohjalle. Isimies tulikin jo pian kotiin ja lähdettiin postista hakemaan ifolorin tilaustani. Leivoin ensimmäistä kertaa elämässäni juustokakkua (ilman juustoa. Siitä lisää huomenna) ja väänsin nopeesti ruuan meille. Salkkarit koko perheen kesken ja Elias yöunille. Nyt onkin aikaa vain olla rauhssa, polttaa kynttilöitä ja juoda kuppi kuumaa kaakaota.



Siinä pienet otokset esimakuna tulleista tauluista. Tykkään kovasti, etenkin tosta ylemmästä. Huomenna ajattelin vaivata päätäni sillä, mihin lopulta ne päädyn laittamaan. Mulla olis niin monta paikkaa mihin ne haluaisin, mutta eihän ne riitää jokaiseen niistä..... Kuvaa saatte varmasti sitten tauluista ihan seinälläkin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti