sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Kuulumisia

Viikonloppu on taas mennyt super nopeasti, vaikkakin ihan rauhallisissa merkeissä. Eliakselle on tänään kertynyt huikeat PUOLIVUOTTA ikää, sitä on "juhlittu" (missä mun pieni sylivauvani oikein on!!!!!!). Oltiin mun vanhempieni luona käymässä ja ihana pikkusiskoni (10v) oli innoissaan itse käsin ommellut Eliakselle pipon lahjaksi ja mummo oli ostanut kivoja kirjoja. Puolivuotis postausta on luvassa huomenna, teksti odottaa valmiina luonnoksissa, mutta toivon hartaasti että huomisen sää olisi valoisa ja saisin otettua herrasta puolivuotis kuvat.





Ryömimistä on kovasti harjoiteltu. Tai se on vähän sellasta ryömimisen ja konttauksen välimaaston harjoittelua, herra ei oikeen tiedä kummin sitä lähtis liikkeelle. Kokoajan tahtois tuo poika vaan seistä ja seisookin hienosti ja seistessä alkaa aina myös pomppimaan ja sekös vasta hauskaa on.


Kuvassa viime viikon ostoksia. Hoksasin tosissaan että Eliaksella loppuu vaatteet kokoon 68 kokonaan ja se jää meille ihan juuri nyt pieneksi. Oli pakko siis suunnata kaupoille hakemaan muutama vaate, myös postin mukana pitäisi ensi viikolla tulla iso kasa fb-kirppareilta bongattuja ihanuuksia! Joulun jälkeen olis tarkotus sitten mennä alennusmyynteihin ihan kunnolla kasvattamaan taas tuota vaatekaappia.

2 kommenttia:

  1. Mikael tykkää kans seisoa ihan hurjan paljon. Ei se muuta haluis tehdäkkään :) Ja pomppiminen, voi vitsi! Se se vasta hauskaa onkin, ja sitä pitää tehdä ihan koko ajan. on muuten äiskän habat kipeenä, kun joka päivä pomputtaa poikaa hullunlailla :D

    Tuosta kappahlin raitabodystä oon haaveillu jo ties miten pitkään, niin ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä haba kasvaa ja väsyy kun kokoajan saa pomputtaa!! :D Mäkin oon haaveillut siitä, meillä oli se eri värisenä pienemmässä koossa, mut tykkään enempi tosta väristä, sillon ku aikasempi ostettii ei löytyny tätä väriä ja nyt se oli pakko saada ;D

      Poista