tiistai 6. marraskuuta 2012

Elias poseeraa








Innostuin heti aamutuimaan ottamaan valokuvia tosta pienestä mamman pojasta. Nykyään se kuvaaminen on niin haastavaa, kun hetkeäkään ei olla paikallaan joten lähes jokainen kuva heilahtaa. Tässä kuitenkin muutama suhteellisen onnistunut otos. Elias on nykyisin myös erittäin haastavaa saada nauramaan kun yritän kuvata, heti kun kameran laittaa pois alkaa naurattaa, mutta kameran takana ollessa ei auta vaikka tekisin mitä. Tarvitaan toinen henkilö naurattamaan ja toinen kuvaamaan. 

Lopuksi laitoin Eliakselle houkuttimeksi kaukosäätimen metrin päähän ja hienosti se möngersi samantien kimppuun. Ryömimistä se ei ole, koska Elias ei hoksaa käyttää käsiä ollenkaan. Pylly vaan nousee pystyyn ja työntää jaloilla vauhtia naama kiinni lattiassa. Elias ei myöskään varaa laisinkaan itseään käsien varaan, mitä ihmettelen. Kaikki muut vauvelit sitä tekee. Ehkä se ajallaan tulee, tai sitten on tulematta.

Mukavaa tiistaipäivää kaikille! :)

2 kommenttia:

  1. Meillä mennään kans sillee, että pylly nousee ja työntää jaloilla vaihtia naama kiinni lattiassa :D Tosin nyt se on parin päivän aikana alkanu harjottelemaan konttausasentoon menoa! hurja poika :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo Eliaskin kovasti yrittää mut ei oikeen onnistu kun ei jaksa kannatella itseään käsien varassa. Musta on ihan hullua ajatella että kohta nää meidän pienet pötkylät muka jo konttaa ja lähtee kävelemään!! Sais pysyä vielä hetken aikaa pikkuvauvoina, vaikka toisaalta on se niin ihanaa nähdäkkin kun kehittyy ja oppii uutta :)

      Poista