tiistai 27. marraskuuta 2012

Liikuntaa ja sormiruokailua

Meidän viikko on lähtenyt käyntiin hyvin ja huonosti. Huonona asiana on, että tuntuu kuin Elias olisi tulossa kipeäksi, on vähän tukkoisen oloinen. Toivotaan ettei tulisi! Laitoin varuiksi yötä vasten sängyn koholleen ja sipulit sängyn päätyyn, että pysyisi ainaki yön röörit auki ja saisi pikkunen nukkua. Hyviä juttuja sen sijaan on ollut paljon. 

Minua on puraissut taas motivaatiokärpänen liikunnan suhteen. Eilen ja tänään olenkin rääkännyt itseäni kuntosalilla. Eilen oli Perfectbody tunti ja tänään zumbaa ja kuntosalia. Huomenna on tiedossa kahvakuula. Torstai onkin lepopäivä ja loppuviikosta on sitten vielä zumbaa ja salia. Miten ihanaa olikaan tänä aamuna herätä siihen tunteeseen ett yksikään raaja ei nouse sängystä ja joka paikka on täysin jumissa. Nautin siitä kivusta, tätä olen taas odottanut :D Toivotaan että tää innsotus ei taas heti lopahda. Varasin kyllä tunteja jo seuraavat neljä viikkoa eteenpäin että onhan se pakko mennä! 


Ollaan alettu harjoittelemaan sormiruokailua. Elias istuu jo sen verran hienosti, että ollaan pieniä hetkiä pidetty syöttötuolissa ja siinä on annettu maissinaksuja, kurkkua, porkkanaa ja paprikaa. Kurkku on ehdoton lemppari ja Elias hienosti hoksaa että tämähän on ruokaa ja saa kurkusta syötyä sen pehmeän osan. Paprika on sellanen mistä ei saa mitään irti muutakun makua, koska hampaita ei ole. Silti tykkää sitä jyystää. Maissinaksut ei ole mitään suurta herkkua, mutta kyllä se nekin suuhun laittaa.. Vinkkejä hyvistä aineksista sormiruokailuun saa antaa :) Huomenna meillä on tiedossa puolivuotis neuvola ja sitä odotanki innolla. Huomenna päivittelen kuulumisia siis siltä saralta. 
Tänään bongasin meille myös fb-kirpparilta uudet rattaat! Halusin toiset rattaat, mitkä menevät pienempään tilaan ja saavat kulkea aina autossa mukana. Tänään sattui sitten sopivasti eteen Brio Singit ja olihan ne pakko ostaa. Turvakaukalo meillä on myös Briolta ja sen saa kätevästi näihin kiinnitettyä, vaikkakin kaukalosta meillä siirrytään varmaan melko pian isompaan. Saa nähdä miten nämä rattaat meillä pelittää, lähinnä kauppa ja shoppailu käyttöön ne tulee matkarattaiksi..


6 kommenttia:

  1. Toivottavasti Elias ei tulisi kipeäksi. Matilda on ollut nyt tosi nuhainen ja sitä ei kyllä kelleen pikkuiselle toivoisi. :)

    Meilläkin on puhelinluettelot kaksinkerroin sängyn päätyä korottamassa ja pari yötä roikkui pinniksen laidassa pesupussi, jossa sipulia, mutta enpä mä niistä sipuleita mitään hyötyä huomannut kun tyttö on ollut niin kovin räkäinen. Itsellä vaan yökötti kun koko makkari haisi ihan sipulilta. :D Sitten kun tyttö vielä ymmärtäisi ettei aina tarvi alkaa itkeä kun näkeekin niistäjän tai nenäsuihkeen, että ne on oikeesti ihan hyviä juttuja ja helpottaa oloa! :D

    VastaaPoista
  2. Joo toivon myös kovasti, se on niin inhottavaa.. Meillä sipuleista on kyllä iso apu! :D Ja joo tuo friida ja tipat on pahin painajainen tuolle pojalle ja hyvä ettei iteltäki itku pääse ku niin kovin huutaa ku niistää :( Mutta kyllä sekin aina sitten auttaa.

    VastaaPoista
  3. Meilä Miksu harrastaa kans kovasti sormiruokailua :) Maissinapsuja, riisikakkuja, rusinoita, näkkäriä, kurkkua yms.. :) sotkuhan siitä aina tulee, mutta mitäs pienistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niinhän siitä tulee, meillä tuo mies on ihan helisemässä kun "annan pojan sotkea" :DD Mutta mielellään mä ne jäljet sitten korjaan!

      Poista
  4. Täältä sait seuraajan blogiin. Itellä poika 4kk, joten kiva lukea blogia jossa seikkailee vähä vanhmepia lapsia :)
    Vaikuttaa kivalta blogilta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa seurailemaan! :) Käynkin vilkaisemassa myös sinun blogiasi.

      Poista