keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Talvivermeitä

Tässä vihdoin ja viimein katsaus meidän talvivarusteisiin! 




Elias:

Haalari: Molo Kids Pyxis 80cm, Speed Check
Hanskat + töppöset: Reima


Vielä täytyy hankkia vermeisiin sopiva pipo (musta) ja varuiksi villahaalari. Ajattelin myös varahaalariksi ostaa joko perus H&M toppiksen kun olis -50% alekunponki, tai sitten jonkun muun mitä en ole päättänyt. Äp-haalari ei Eliakselle mahdu. Ollaan helmikuussa lähdössä viikoksi lappiin niin siellä ollaan ulkona niin paljon, että pakko olla kakkoshaalarikin mukana jos vaikka vaippa falskaa!

Äiti:


 Kuvat on nyt tosi surkeita, kun en päällä jaksanut kuvata. Ja huivi ei ole noin tumma vaan ensimmäisessä kuvassa näkyvän värinen.

Takki: Vero Moda
Kengät: Snow Boots - Ellos, koville pakkaskeleille/pulkkamäkeen + Mustat saappaat - KooKenkä

Itselleni pitäisi hankkia vielä pipo ja hanskat, sekä jossain välissä ostan vielä sellaisen talviulkoilupuvun (laskettelupuku, housut+takki). Näiden lisäksi on olemassa vielä toissatalvelta musta villakangastakki.

6 kommenttia:

  1. APUA! Mä tilasin Joelille 80cm haalarin, ja se oli vielä vähän iso!! :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi Molon haalarit on tosi niukkaa mitotusta :D Ja Eliaksella on niin pitkä selkä et tossa mallissa jää muuten pieneks.. Muuten meillä on kyllä käytössö 68 koko ;) Ja tossa on TOSI paljon kasvuvaraa etenki lahkeissa, mut menee hyvin nytkin jo! :D

      Poista
  2. Ihana toi sun takki!:) Meillä tyttö menee vielä äitiyspakkauksen haalarilla, mut ei taida kauaa siihen mahtua. Pitäis kyllä katsella uutta haalaria jo, koko vaan on aina niin vaikea päättää etukäteen kun nuo pienet kasvaa niin nopeaan, varmaankin tuo 80cm kanssa kun Mea on niin pitkä :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Noi koot on kyllä niin vaikeita. Sovitettiin yhtä ticketin haalaria ja siitä 68 koko oli niin iso että olis mahtunut varmasti koko talven, sen perusteella sitten tyhmänä ajattelin no että haalari ku haalari ni on reiluja :D Ostin sit Molon haalarin 68 ja ei tosiaan mahdu tolle pojalle ;) Koot siis heittelee ihan kaheesti...

      Poista
  3. Vitsi, mullaki haluttais tuota takkia myös valkoisena!! ja mustana... :D hmm.. pitää jompi kumpi vielä hankkia sen punaisen kaveriks :)
    Ja vitsi noi KooKengän kengät!! Upeeet, mulllekki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulta bongasinkin tän ihanan takin ;)) Himoitin eka myös sitä punasta, mut toi mies seiso jääräpäisenä vieressä että valkonen on kivempi :D Ja onhan se kiva, mutta niin arka......... Tykkään kans, oli hetki sitten tarjouksessa 49€ ;)

      Poista