perjantai 30. marraskuuta 2012

Oskarinmarkkinat

Pari viimestä päivää on facebookin seinä ollut täynnä ainoastaan päivityksiä tyylillä "hyi hitto mikä ilma, pysyn visusti sisällä". Eka kinutaan lunta, sitä odotetaan kovasti ja sittenkun sitä tulee niin se onkin kamalaa. Taisi tämä talvi taas yllättää etelä-suomelaiset. Minä en siihen valittamiseen aio sortua, nimittäin olen odottanut tätä hetkeä kun kuuta nousevaa! Kieltämättä tuuli ja pyry on ollut niin kova että  meinasin lentää ilmaan vauvoineen ja kasseineen päivineen, mutta kyllä toi lumi on silti vaan niin ihana ja kaunis! Parempi että tulee kerralla enempi ni ei ainakaan ihan heti lähde pois! Nyt kun pakkasetkin tuli kerta heitolla niin saatiinki jo ottaa Eliaksellekkin toppahaalari käyttöön ja ai että olen onnellinen aina kun sen saan pojalle pukea, heh :D

Tänään nukuttiinkin vahingossa kymmeneen asti, toki ihana yllätyshän se oli. Aamu meni rauhassa vaan kotona ollessa ja päivemmällä lähdettiin käymään Eliaksen ja kummitätsyn kanssa mun vanhalla koululla. Siellä oli sellanen jokavuotinen tapahtuma Oskarinmarkkinat. Siellä on kaikenlaisia myyjäisiä yms, mitä oppilaat ovat itse järjestäneet. Käytiin Eliaksen kanssa moikkailemassa vanhoja opettajia ja shoppailin hyvillä alennuksilla varastoon taas kunnon kasat hiuslakkaa, vahaa ja miehelle silver shampoota! Iltapäivällä sitten suunnattiin Jumboon kun isi tuli töistä ja yritin etsiä itselleni vaatetta (VAIN ITSELLENI). Löysin yhdet housut, jeeeeee! Ja en ostanu Eliakselle mitään, olin kyllä niin ylpeä. Ensiviikon loppuna luultavasti suunnataan jouluostoksille ja sillon saan törsätä ihan huolella myös Eliakseen, kun ah ihanat veronpalautukset pamahtaa tilille. 


ihana puhelinlaatu. 
 Tällä mammalla olis huomenna tiedossa vähän omaa aikaa! Aamulla suuntaan zumbaan, päivällä Piia (eliaksen toinen kummitäti) tulee laittamaan mun hiukset uuteen uskoon ja illalla suunnataan juhlistamaan yhden ystävämme synttäreitä! Todella kivaa ja virkistävää pitkästä aikaa päästä pois täältä neljän seinän sisältä. Toisaalta kyllä kokoajan on sellanen tunne, etten halua lähteä koska viihdyn mainiosi Eliaksen kanssa kotona, enkä osaa kaivata sitä sellasta omaa aikaa. Tuntuu pahalta lähteä, vaikka tiedän miten hyvä Eliaksen on olla vaikken kokoajan olisikaan paikalla. Ja loppupeleissä kuitenkin on ihan hauskaa minne ikinä olenkaan sitten mennyt.. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti