tiistai 13. marraskuuta 2012

Isänpäivän viettoa

Meidän viikonloppu oli todella onnistunut ja mukava. Perjantaina M:n veli ja sen tyttöystävä tulivat meille ja katseltiin leffaa vähän herkuteltiin ja tapani mukaisesti polttelin kynttilöitä (Not another not another movie, en ole koskaan nähnyt niin huonoa elokuvaa). 


Lauantaina otettiin varaslähtö isänpäivään ja vietettiin sitä jo silloin, koska sunnuntaiaamuna emme olisi olleet kotona. Isimies sai nukkua pitkään ja menimme lopulta Eliaksen kanssa herättämään isin. Elias sai itse antaa isille lahjan ja kortin. Lahjapaketin Elias halusi repiä auki ja se ei isiä haitannut. Kortti tehtiin kaksin pojan kanssa. Kanteen painettiin jalan jälki ja sisäpuolelle kirjoiteltiin kaikkea ihanaa ja Elias sai myös kynän käteet ja saatiin ikuistettua ensimmäinen piirustus korttiin. Syötiin reilu aaminainen yhdessä ja touhuttiin kotosalla kolmistaan. Iltapäivällä lähdettiin Amarilloon syömään masut täyteet ja illalla ajeltiin vielä mun vanhempieni luokse. Sunnuntai aamuna mentiin sitten M:n vanhempien luokse ja syötiin sielä isänpäivälounas. 

Elias ja väsynyt isi lauantaina juuri heränneenä

Monesti jaksan itsekseni ihmetellä miten olen saanut kaiken tämän. En voisi olla onnellisempi näiden miesten kanssa. On kyllä meidän isi ansainnut sen yhden päivän vuodessa vähintäänkin siitä miten hyvä isä on. Ansaitsisi kyllä arvostusta vaikka joka päivä enemmän. On parasta kasella kun isi ja poika leikkii keskenään ja molemmilla on hauskaa ja se onnellisuus huokuu läpi. 

4 kommenttia:

  1. Ansku, sulle ois mun blogissa haaste! :)

    VastaaPoista
  2. Hih, sulle ois haaste munkin blogissa :))

    VastaaPoista
  3. Kääk, mulla on varmaan 10 haastetta tekemättä! Käyn kurkkaamassa, kiitos :)

    VastaaPoista