keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Neuvolakuulumisia

Voi miten ihana olikaan aamulla herätä kun maa oli valkoinen. Heti lähti päivä käyntiin pirteämpänä, kun ei ollut niin pimeää. Yhdeltä meillä oli aika puolivuotis neuvolaan ja sinne tottahan toki mentiin vaunuillen. Elias katseli ihmeissään kun lunta tuprutti. Vedin ekaa kertaa myös toppatakin päälle! Oli vähän turhan lämmin vielä kun pakkasta on vaan yks aste, mutta ihanalta se silti tuntui. Eliakselle ei olla vielä otettu toppapukua käyttöön, saa nähdä koska otetaan,varmaanki aika pian jos nyt pakkaset jatkuu. Nyt tällä hetkellä hyväksi yhdistelmäksi on todettu fleecehaalari ja untuvamakuupussi vaunuissa. 


6kk mittoja:

pituus: 69,6cm (67,4cm)
paino: 7745g (7360g)
pipo: 44,2cm (43,1cm)

" Virkeä poika! Omaa juttelua tulee paljon. Leluja käsittelee taitavasti ja lattialla viihtyy hyvin. Varaa hienosti jaloille. Syö monipuolisesti. Kasvaa sirona; sopusuhtainen. "

Neuvolassa ei oikeestaan ollut mitään sen ihmeempiä, kaikki oli hyvin ja Elias innoissaan naureskeli neuvolatädille. Hän sanoi olevansa varma, että viikon sisällä meillä ryömitään jo hienosti. Saa nähdä kuinka käy, ei se kyllä kaukana enää ole! Muuten vaan juteltiin pitkä tovi kuulumisia. Saatiin me pari lappustakin matkaan. Esite Vantaan päivähoitopalveluista ja sitten joku turvallisuuslappunen, missä ohjataan mitä kotona tulee suojata pois lapselta. Tästä tulikin mieleen, että maanantaina sovin hoitovapaasta työnantajan kanssa ja laitoin samalla Kelaan vetämään kotihoidontuki-hakemuksen. Olis tarkoitus olla kotona ainaki ensi vuoden elokuuhun asti. :)

2 kommenttia:

  1. Ompas Elias tosiaan siro vauveli :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, eikä ihan heti uskois kun syntyessää sellanen jättiläinen :D Katselin juuri miehen neuvolakorttia ja aika tarkalleen menee kasvu käsi kädessä hänen kanssaan. Onneks sentään kasvua tulee tosi tasasesti ja syö hyvin niin ei oo tarvinnut huolestua :)

      Poista