maanantai 5. marraskuuta 2012

Kuulumisia

Kylläpäs tää aika taas rientää! 

Viime viikon tekosia
Ei näytä kuvassa niin herkulliselta tuo juustokakku, kuin mitä se todellisuudessa oli! En ole koskaan aiemmin leiponut juustokakkua ja kokeilin ensimmäistä kertaa ja sehän olikin tosi helppoa. Oon aina kammoksunu sen tekoa niiden liivatelehtien takia, mut ihan turhaan. Maku oli marianne-vadelma. Ainut mitä olisin muuttanut niin toi vadelma "kuorrute" oli aivan liian paksu ja kadotti sen mariannen mauan melkein kokonaan niin lautasella kuorin siitä puolet pois jolloin tulos oli täydellinen :D Seuraavaksi ajattelin kokeilla valkosuklaa-daimia!


Viikonloppu meni oikein mukavasti. Perjantai oltiin vaan kotosalla ja lauantaina sitten lähdettiin Porvooseen. Elias oli mun äidin kanssa pari tuntia ja äiti laittoi sen nukkumaan ja me lähdettiin Amarilloon syömään yhden ystäväpariskunnan kanssa. Oli super hyvää ruokaa ja hyvää seuraa. Sieltä sitten ajeltiin takaisin äidin luokse ja mentiin Eliaksen viekkuun nukkumaan. 

Tänään onkin sitten ollut siivouspäivä, tai ainakin sen piti olla. Nukuttiin vahingossa 10 asti joten se verotti aikaa ja Elias on niin huomion kipeä, että sain siivottua vain silloin kun oli päikkäreiden aika. Kerkesin siivota ainoastaan olohuoneen. Silitin uudet verhot (jouluverhot), vaihdoin ne ikkunaan, vaihdoin parit koristetyynyt olohuoneeseen, vaihdoin maton uuteen jonka kävimme sunnuntaina Ikeasta hakemassa, imuroin, pesin lattian ja pyyhin pölyt. Huomenna jatketaan sitten kettiöön. Tai tarkotus olisi saada koko huusholli huomenna siivottua..

Eliaksen mielestä on hirveen jännää olla paljaalla lattialla ja möngertää sinne itse kokoajan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti