sunnuntai 19. elokuuta 2012

Vanhempien vapaapäivä

Eilen karattiin M:n kanssa Tampereelle huvittelemaan päiväksi särkänniemeen! Alunperin oli tarkoitus lähteä koko perhe, mutta kaikki hotellihuoneet oli kerenneet menemään ja edestakaisin ajo olis ollut Eliakselle aika rankkaa ja se olis sotkenut aika pahasti sen päivärytmiä. Niinpä päätettiin ottaa pieni irtiotto arjesta ja lähdettiin kaksin ja Elias meni isomummolle hoitoon.



Sää sattui olemaan ihan mielettömän hyvä ja päivä onnistui todella hyvin. Lähdettiin ajelemaan aamulla kympin aikaan, huviteltiin koko päivä ja seittemän aikaan lähdettiin takaisin kotia kohti. Haettiin Elias hoidosta ja kotiin tultua kaaduttiin koko perhe samantien sänkyyn. Pikkasen väsytti.

Tänään ei sitten ookkaan ollu niin kiva päivä, koska taisin saada jonku vatsapöpön tai jotain, mutta viime yönä heräsin todella voimakkaaseen vatsakipuun ja yö menikin melkeen valvoessa kivun kanssa ja tänään on ollut muutenkin todella kipeä olo ja olen maannut vain sängyn pohjalla.. Ehkäpä tämä tästä helpottaa. M:llä alkoi perjantaina vielä viikon kesäloma. Mitään suunnitelmia ei oikein vielä ole, mutta pääasia että saadaan olla koko perhe yhdessä. Keskiviikkona on ainakin Eliaksen 3kk neuvola! Sitä odotellessa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti