perjantai 10. elokuuta 2012

Shoppailureissu

Eilen tosiaan pyörähdin siellä jumbossa. Tai ei sitä pyörähtämiseksi oikein voi kutsua kun sillä reissulla vierähti matkoineen 5 tuntia. Huhhui.

Lähettiin kotoota matkaan jo yhdeksän aikaa aamulla, pakkasin kimpsut ja kamsut kasaan ja Elias vaunuihin. Matkustettiin ENSIMMÄISTÄ kertaa bussilla Eliaksen kanssa ja mua jännitti! Mutta hyvin se meni, poitsu veteli sikeitä tyytyväisenä kun bussi kaahaili. Jumboon kun päästiin niin vaunuissa alko armoton jokeltelu ja kiljahtelu, leikit oli jo täydessä vauhdissa vaunujen kirahvin kanssa. Mun yksi ystävä oli meidän mukana myös vähän shoppailemassa. Kierreltiin aikamme ja Elias tyytyväisenä leikki itsekseen vaunuissa.

Joskus 11 aikaan Elias alko kitisemään ja vaikutti tosi nälkäseltä, mentiin sit kahvilaan missä pystyin sen syöttämään. Maitoa ei kuitenkaan kelvannut kun vaivaset 60ml ja sekin suuren taistelun saatoksena, ja sellanen ei oo ollenkaan normaalia meillä. Kitinä vaan jatku ja mikään ei ollu hyvä, käytiin vaippa vaihtamassa kuivaan ja siirsin Eliaksen vaunuista manducaan kun mulla sattu se vaunujen tavarakorissa olemaan mukana. Siihen sit hetken jälkeen nukahdettiin tyytyväisenä. Jossain välissä kitinä taas alko ja vaikutettiin nälkäseltä, mentiin taas kahvilaan ja tarjosin maitoa. Alkoi ihan armoton huuto, ja ruoka ei kelvannut (normaalisti siihen aikaan elias on jo syönyt vähintään 3 x 120ml ja nyt vain aamulla ennen lähtöä 130ml ja ekalla stopilla 60ml). Hyssyteltiin siinä aikamme ja poika nukahti syliin, lopulta sain sille maidon annettua kun se oli ihan puol unessa. Sen jälkeen päätin että nyt lähetään kotiin, koska pojalla ei selvästi oo hyvä olla ja käytös ei oo normaalia meille.
Kotiin kun päästiin niin samantien Elias söi 200ml maitoa ja vetäs 4tunnin unet. Näinkään meillä ei koskaan tapahdu, mutta ilmeisesti se kauppakeskuksen hälinä oli kertakaikkiaan liikaa ja unen laatu oli niin huonoa ja syödessäkin oli meteliä niin ei onnistunut. Loppuilta meni taas kuitenkin normaaliin tapaan ja ruoka maistui ja oltiin pirteitä. Toisten ei kyllä mennä tollatavalla enään shoppailemaan.

Yritin löytää Eliakselle jotain vanuhaalaria tai sen tapaista syksyks, mutten löytänyt. Sen sijaan löysin poitsulle yökkäreitä alennuksesta. Sain 4 yökkäriä 13€! otin vähän reilumpaa kokoa kun kohta alkaa tän hetkiset käymään pieniksi. Itselleni löysin myös yhdet kengät ja uuden kalenterin.

 


Jos teillä on jotain erityistä mistä haluatte että kirjoitan tai muuten teen postauksen, niin kertokaa ihmeessä!

3 kommenttia:

  1. Saako kysyä miksi et imetä ja miksi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arka aihe se on, mutta saa kysyä. Elias sai kolme ensimmäistä vuorokautta pelkästään pullosta ruokaa, en saanut kertaakaan sinä aikana sitä rinnalle (elias oli vastasyntyneiden valvontaosastolla ja itse olin sektiosta poikkeiksellisen kipeä ja pääsin sängystä ylös vasta 2vrk synnytyksen jälkeen). Neljäntenä päivänä vasta sain yrittää imettämistä ja poika ei siitä suostunut syömään vaikka hoitajien kanssa yritettiin vaikka mitä. Saatiin aikaan aina vaan kovat raivarit. Pullomaitoon jouduttiin siis lopulta aina turvautumaan. Jatkoin puolitoista kuukautta sitä että aina ensiksi yritin syöttää rinnalta mikä ei koskaan onnistunut ja joka kerralla myös yritin antaa eka pullosta ja sitten rinnalta. Poika ei vain sitä oppinut vaikka mitä tehtiin. Lopulta multa loppui maidon tulo kuin seinää vaikka pumppasin maitoa aina noin 2h välein. Elias sai kuitenkin lähes pelkästään sitä omaa rintamaitoa sen 1,5kk pullosta.

      Poista
  2. Pakko kysyä, mitkä kengät noi on, mistä kaupasta? Ihanat! <3

    VastaaPoista