keskiviikko 29. elokuuta 2012

Kuulumisia

Anteeksi tämä suuren suuri hiljaisuus! Oikeestikkaan ei olla edes tehty mitään, ainakaan kovin erikoisia, mutta silti tuntuu etten oo ehtiny kirjotella. Meille kuuluu hyvää! Elias on nyt oikein urakalla alkanu tarttumaan niihin leluihin ja se retuuttaa niitä oikein kunnolla ja yrittää väkisin tunkea suuhun. Myös varpaat on löydetty ja niitä jaksetaan ihmetellä tuntitolkulla. 

Tänään oltiin käymässä Eliaksen ja sen kummitätsyn kanssa meijän vanhalla koululla moikkaamassa opettajia ja kattomassa uusia ykkösiä. Elias oli ihmeissään kun miljoona ihmistä kävi naaman edessä höpöttelemässä, mutta oli silti kovin reipas. Pääsen tässä jokupäivä oikeen sellaseen hemmottelu tehohoitoon sinne! 
Tänään olen myös kirjoitellut vauvakirjoihin. 
 




Viikonlopuksi ajateltiin lähteä mökille ja pyörähtämään Hartolan markkinoilla, missä ollaan joka vuos oltu. Muuta ihmeellistä ohjelmaa ei tälle viikolle enään ole. Pitäis käydä ostamassa valokuva-albumeita kun toi iso kasa kuvia tuli ja olis kiva järjestellä ne kansioon..

Osaako joku neuvoa miten ihmeessä saan tänne videon?? 
Tulee kokoajan vaan että tapahtui virhe.

ps. Sivupalkissa on painike jota voi painella jos anonyymina seurailee, niin mahdollisesti teitäkin muistetaan arvonnan aikaa sitten ;) Montaa lukijaa siihen ei enään tarvita!

2 kommenttia:

  1. Oot siis koittanut sillai, että lataat sen you tubeen ja sitten video-painikkeen kautta "omat videot"? -Mulla ainakin onnistuu niin ja ei ole tullut mitään virhe-ilmoituksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo kokeillu, en tajuu näistä mitään :D täytyy kokeilla vaikka huomenna josko onnistuisin!

      Poista