keskiviikko 15. elokuuta 2012

Mattokaupoilla


Eilen meillä oli neuvolalla sellanen vauvaperhe-tapaaminen, mikä oli tarkoitettu kaikille jotka ovat kevät-kesä välillä tällä lähialueella lapsen saaneet. Sillä samalla ryhmällä oli kaikki perhevalmennuksetkin. Noh, eipä sinne paikalle saapunut kukaan muu kuin me. Harmitti paljon, olis ollut kiva vähän tutustua tämän alueen muihinkin äiteihin kun sellasta seuraakin olisi kiva saada näihin arkipäiviin kun pojan kanssa kaksin ollaan.. Se ikäänkuin siis peruttiin ja päätettiin sitten kävellä kiertoreittiä kotiin kun oli niin hyvä sää ja tuli samalla sellanen pikkulenkki :) Eilen oli myös salipäivä ja tänään teki kyllä tiukkaa nousta sängystä, tietää ainakin tehneensä!

Tänään aamupäivä oltiinkin sitten vaan kotona ja kun M tuli töistä kotiin, lähdettiin kodin1 katsomaan meidän makkariin mattoa. Siellä oli tämän päivän kaikki matot -40%! Sopiva matto kyllä löytyikin vaikka tungos matto-osastolla oli kova. Aiemmin makkarin lattialla oli kaksi valkoista lampaantaljaa, mutta ne oli sellasia pölysyöppöjä ja jo vähän aikansa nähneet niin siirsin ne jo joku aika sitten partsin tuoleille niin on talvella mukana istuskella. Samalla reissulla poikettiin myös ruokakauppaan.


Itse tykkään ihan hirmusesti tosta matosta vaikka ei se mikään erikoinen olekkaan. Ainakin paljon parempi kuin ne taljat, paljon ryhdikkäämpi ilme! Ja kyllä, vaunut majailevat meidän makkarissa, koska eteinen on muuten super ahdas eikä meidän pyörävarastoon mahdu vaikka siellä on vaunuille oma paikkakin. Enpä kyllä edes ulkaltais jättää ettei sen puoleen..

Tänään on myös tehty yksi asia mistä olen super innoissani, mutta siitä lisää ehkäpä parin viikon kuluttua ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti