tiistai 21. elokuuta 2012

Valokuvia

Aamulla nukuttiin koko perhe pitkään, noustiin vasta kymmenen jälkeen ylös! Syötiin aamupalat, tehtiin aamupesut ja lähdettiin kaupoille.

Ekana suunnattiin Lastentarvikkeeseen, johon mentiin viemään meidän vaunuja. Meillä on siis uutena sieltä ostetut Emmaljunga Edge duot alurungolla ja nyt huomattiin että se runko on aivan kiero. Käytössä siitä ei oo ollu haittaa, mutta kun ne on kasassa niin jää aika pahasti kieroon ja niitä ei meinaa saada taittumaan kopan yli, jos kukaan ymmärtää mitä tarkoitan. Noh ei sitten tajuttu et ne ois pitäny viedä sinne variston myymälään missä on samassa se vaunukorjaamo, eli huomenna ajellaan sit sinne ja ne siellä sitten katsoo pystyykö korjaamaan vai saadaanko takuuna uus runko.

Seuraava kohde oli Jumbo. Vietiin pari Eliaksen ristiäislahjaa kaiverrutettavaksi ja samalla kierreltiin ja etsittiin Eliakselle syksyksi jotain fleece-/vanuhaalaria ja kateltiin myös toppapukuja. Ei löydetty yhtäkään miellyttävää kunnon fleecepukua tai vastaava syksyksi sopivaa.. Sen metsästys siis jatkuu, mutta talveksi löydettiin täydellinen puku. Ei sitä ihan vielä viitsitty ostaa, koska ei sillä vielä tee kaapin nurkissa mitään ja mulla on vielä aikaa josko löytäis netistä hieman halvemmalla tai peräti käytettynä. Se vaan taitaa olla tämän vuoden uutuusmalli tai ainakaan en oo törmännyt missään käytettyyn sellaiseen koskaan aiemmin. Jumbossa käytiin myös syömässä ja meidän seuraan liitty mun yksi hyvä kaveri.

Ticket to Heaven Snowbaggie coffee bean star
 kuva täältä

Kotiin tultua päätin vähän räpsiä Eliaksesta kuvia! Tulihan niitä n. 150kpl ja muutama niistä jopa onnistui ihan hyvin. Valo vaan tuli aivan väärästä suunnasta ja kuvattavalla meinas välillä mennä hermot ;) Mutta ei se mitään, nämä kuvat kelpaa hyvin tälläselle amatöörille. Pääasia että Elias on super söpön näköinen. Tässä pari kuvaa niistä reilu sadasta teillekkin nähtäväksi. En näköjään osaa ottaa kuvaa edes niin että koko poika tulis kuvaan..



Meinas jo suru tulla puseroon

2 kommenttia:

  1. Minnuu ihan sikana houkuttas yks Racoonin (entinen Cupcake) haalari ostaa Neelalle, mutta hitto en tiiä raaskinko.:D Jos malttas ottaa sitten sinne seuraavaan talveen. Ja just oon miettinyt sitten että ottaako 68 vai 74...vai yrittäkö pärjätä noilla mitä on.. :D Mutta tuo Ticketinkin haalari on aika ihana, oon tuonkin merkin haalareita ihastellut! :)

    Ihania kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mäki olin pitkää kahen vaiheilla raaskiiko, kun eihän tuo vielä niin kallista ja hyvää pukua tarvis kun pääasiassa vaunuissa..Mutta kun niin kovasti tekee mieli! :D Ja pienessä koossa vauvan päällä on vielä super paljon ihanempi kun tuossa kuvassa iso koko ;)

      Poista