keskiviikko 8. elokuuta 2012

Touhukas päivä

Noustiin Eliaksen kanssa aamulla vasta kymmeneltä ylös (12h unien jälkeen!!), tehtiin rauhassa aamupesut, syötiin ja sitten vähän leikittiin. Puolen päivän aikoihin mun vaari, eli pojan isovaari vai miten se nyt sanotaankaan, tuli hakemaan meitä ja mentiin niille kyläilemään. Myös mun isäni eli Eliaksen oma vaari tuli siellä pyörähtämään. Siellä ollessa sitten leikkasin samalla mummon ja vaarin hiukset.

Musta tuntuu että Elias on alkanut vähän vierastamaan tai ainakin se vaikuttaa siltä. Annoin pojan mun isän syliin ja Elias alkoi tuijottaa ihan ihmeissään ja suupielet meni ruttuun ja alkoin ihan sydäntäraapiva surullinen itku ja heti rauhottui kun otin sen omaan syliini. Sama toistui kun annoin pojan vaarin syliin.



Vasemmassa kuvassa Elias Isovaarin sylissä (vierastamiskohtaus iski) ja oikealla Vaarin sylissä.


Isomummollasta lähtiessä käytiin sit tyhjentämässä kirpparipöytä ja rikastuttiin siellä viikossa 350€! En olis ikinä uskonu että saataisiin sieltä niin paljon. Ei tarvinnut takasin tuoda kun pieni paperikassi puolilleen vauvanvaatteita, parit kengät ja muutama oma vaate. Loput ajattelin tipauttaa uffille tai johonkin vastaavaan.. 

Kotiin kun vihdoin päästiin niin iskä oli tullut töistä, hakenut auton huollosta ja lähdettiin ruokakauppaan. Kaupasta tultua yks ystäväpariskunta tuli vielä kahville ja samalla leikkasin niiden molempien hiukset uuteen uskoon! Nyt on vihdoin rauha maassa, nautin pitkän suihkun ja söin iltapalan ja kohta alan hipsimään nukkumaan tonne mun miesten sekaan. 

Huomenna on taas kuntosalipäivä ja ajattelin myös pyörähtää jumbossa etsimässä itselleni uudet kengät ja Eliakselle jotain lämpösempää syysvaatetta. :)

5 kommenttia:

  1. Täällä vielä vaan haaveena että nukkuin läpi yön.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me ollaan kyllä alusta asti päästy super helpolla. Kertaakaan ei olla herätty yhtä kertaa enempää yöllä. Mutta ehkä sellanenkin vaihe tulee jossain välissä eteen.. Välillä tuntuu jopa pahalle toisten äitien puolesta kun yöunet voi olla mitä sattuu ja ite on aina saanu nukkua yöt hyvin :s

      Poista
  2. Laitatko mun blogiin sun sähköpostiosoitteen, niin voin lähettää sulle blogikutsun :) Jos et ehdi laittaa sitä tänään, niin laita seurantablogin kommenttiboksiin tai lähetä sähköpostia :)

    millajakisu@suomi24.fi TAI http://skllseuranta.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Onpa kiva blogi! Mielenkiinto heräsi ja jäänkin lukemaan blogiasi :) ps. kurkkaa myös jos kiinnostaa niin minun blogi :)
    http://myfamilyyandme.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ja tervetuloa lukemaan! :) Minäpä käyn kurkkaamassa!

      Poista