keskiviikko 22. elokuuta 2012

Neuvolakuulumisia ja uusia taitoja

Tänään meillä oli Eliaksen 3kk neuvola. Virallisestihan se tulee täyteen lauantaina, mutta kuitenkin. Mentiin neuvolaan koko perheen voimin vaunuilla reippaillen. 

Mittoja 3kk neuvolasta (suluissa 2kk):
pituus: 63cm (60,8cm)
paino: 6305g (5790g)
pää: 41.1cm (40cm)

"Ihana vauva. Kasvu Ok. Syö korviketta ja sillä pärjännyt hyvin. Kiinteistä keskustelu, aloitus 4kk hiljakseen. Hymyilee ja nauraa ääneen. Kääntyy selältä mahalleen ja päinvastoin."

Elias oli alkuun tosi reippaana ja iloisena vaikka herätettiinkin yöunilta. Naureskeli neuvolatädille ja jokelteli paljon, voi että oltiin taas ylpeitä! Seurasi hienosti lelua, kannatteli päätään täysin,  näytti eilen opitun uuden taidon kuinka selältä käännytään mahalleen ja päinvastoin. Myös rotarokotteen nieli reippaasti. Kun oli pikkien vuoro, pitelin itse Eliasta. Pistosta ei tullut itkua, mutta kun laastari laitettiin alkoi sydäntä särkevä itku. Se kuitenkin loppui hyvin nopeasti onneksi. Toivon mukaan rokotteet ei aiheuttaisi pahempia oireiluja.. Ihan hirveästi kasvua ei ollut tullut, mutta neuvolatäti oli sitä mieltä että ihan riittävästi. Kasvu on kuitenkin tasaista. Kiinteistä keskusteltiin, mutta aloitellaan niitä vasta 4kk iässä kun maidolla pärjää hyvin.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti