torstai 2. toukokuuta 2013

Synttäreitä ja vappua

Viime viikonloppuna tosiaan vietimme omia 20-vuotis syntymäpäiviäni. Lähdimme Silja Europalle risteilemään kavereiden ja läheisimpieni kesken. Reissu oli ihan mahtava ja hauskaa oli. Tanssittiin aamu kuuteen asti, syötiin liiankin hyvin, eikä kyllä nukuttu yhtään. Niin harvoin juhlin, enkä oikein siitä pidä, mutta näin kerran vuoteen oli todella kivaa. Seuraava päiväkin oli mahtava kun sain hakea Eliaksen kotiin. Elias oli ensimmäistä kertaa hoidossa M:n vanhemmilla ja heillä oli mennyt todella hyvin, turhaan siis sitäkin jännitin. Kuvia reissusta ei ole mulla yhtäkään, koska en ottanut kameraa mukaan ihan vain etten riko tai hukkaa sitä. 
Jos palattaisiin vähän tuoreempiin tapahtumiin. Tiistaina kävimme koko perheen voimin pyörähtämässä Eliaksen kummitädin ja -sedän tupareissa. Kauaa emme viipyneet, koska heidän iltansa jatkui sen verta kosteissa merkeissä, ettei olisi ollut lasten paikka. Illan vietimme vain kotona normaaliin tapaan tekemättä mitään sen kummempaa. 
Eilen sen sijaan vietimme sitten vappua oikein mukavissa merkeissä. Aamu otettiin rennosti kotona ja puolen päivän jälkeen lähdimme vapputorille. Menimme varmaan vähän turhan myöhään, koska meno oli jo aika hiipunut, kaikki pallot loppuneet ja osa kojuista jo purettuna. Oli siis hieman pettymys. Päätettiin lähteä siitä suoraan linnanmäelle, kerta torilla emme saaneet aikaa kulumaan. 
Sää oli mitä mahtavin, aurinko paistoi ja oli todella lämmin. Elias pääsi ensimmäistä kertaa huvipuistoon ja muutamat laitteetkin käytiin läpi. Elias oli ihan innoissaan, taisi ottaa vähän vatsanpohjasta. Syötiin jätskit ja kierreltiin ja katseltiin muiden menoa. 
Illalla leivoin kotona vielä ison pellillisen mokkapaloja. Kaiken kaikkeaan meidän vappu oli ihan mahtavan ihana. Yhteistä mukavaa aikaa perheen kanssa, josta me kaikki nautimme suunnattoman paljon. Viime vapun taisimme viettää mökillä, jossa olimme viimeistä kertaa ennen Eliaksen syntymää. Olin silloin melko viimeisilläni ja pelkäsimme, että synnytys käynnistyy koska vaan.

Nyt leivoin pikaisesti vielä pätkisunelmatortun, koska isovanhempani tulevat kohta myöhäisille synttärikahveille. Tänään suuntaamme Eliaksen kanssa äidilleni täysihoitoon muutamaksi päiväksi :) 


2 kommenttia:

  1. Mekin käytettiin esikoista ensimmäisen kerran viime vuonna Linnanmäellä, tykkäsi kovasti ja silloin oli sellainen että huoltaja pääsi ilmaiseksi lapsen mukana lastenlaitteisiin. Onkohan tuo muuttunut..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänä vuonna on ekaa kertaa niin että siellä on 11 ilmaista laitetta :) Ne ovat kaikki sellasia mihin sekä lapsi että huoltaja pääse ilmatteeksi! Osa taisi kyllä olla niin et aikuinen oli niihin liian pitkä, mutta kuitenkin :) Oli mun mielestä tosi kiva juttu!

      Poista