maanantai 20. toukokuuta 2013

Yhtä juhlaa

Juhlantäyteinen viikonloppu pulkassa. Lauantaina olimme 50-vuotisjuhlissa Hautjärvellä. Paikka oli todella upeissa maisemissa luonnonhelmassa ja sää onneksi oli juhlakansan puolella. Elias jaksoi yllättävän hyvin, vaikka nukkui vain yhden päiväunet. Tarjolla oli erilaisia herkullisia kalaruokia ja kahvipöydässä perinteisiä kakkuja ja herkkuja. Juhlat olivat melko pienet ja intiimit, mutta todella onnistuneet. Kuvia en julkaise itse juhlista, järjestäjän pyynnöstä. 


Sunnuntaina vuorostamme pääsimme osallistumaan Kevin pojan 2-vuotis synttäreille. Nämäkin juhlat pystyttiin pitämään ulkosalla, mikä oli lapsille ihan mahtava juttu. Juhlissa näkyi suosittu Angry birds- teema, ja tarjolla oli sen mukaisesti paljon erilaisia herkkuja. Eliakselle valikoitui hieman huonot vaatteet ulkoleikkeihin ja vanish oli kovassa käytössä kun kotiin päästiin. Oli ruohoa, multaa, hiekkaa, kakkua, mehua, mustikkaa ja vaikka mitä rinnukset ja housut täynnä. Näissä juhlissa Elias olisi viihtynyt pidempäänkin, mutta meidän aikataulu ei antanut periksi. 


Ensi viikonloppuna saammekin jo juhlia Eliaksen syntymäpäiviä! Koko viikko on siis melkoisen täynnä  kaikenlaista touhua synttäreitä varten. Vielä on muutamat askartelut kesken, pitää siivota ja leipoa ja muutama hankintakin vielä tehdä. Perjantaina meillä on yksivuotis- sekä perhekuvaus ja olen ihan pulassa vaatteiden kanssa. Saa nähdä mitä keksin.. 

Miten teillä on pukeuduttu kuvauksiin tai minkälaisia ideoita on ollut sen suhteen?

4 kommenttia:

  1. En ota 1-vuotiskuvia lapsista, otettiin esikoisestakin vasta 2v. kuva, niin tehdään pojankin kohdalla. Meillä oli tytöllä päällä mekko ja sai ottaa kuvaan mukaan lempipupunsa, täytynee sitten ensi vuonna suunnitella Rasmuksen kuva ja vaatetus siihen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei :) Kuulostaa hyvältä. Mä mietin myös jotain yhtä lelua, esimerkiksi joku puuauto. Tai sitten mietin kun Elias rakastaa ylikaiken ilmapalloja jos sille puhaltaisi pari palloa mukaan.. :)

      Poista
  2. Ihania kuvia pikku juhlijasta!
    Viuh, onneksi mä sain fb-kirpparilta haalittua sen vihreäraidallisen kauluspaitabodyn. Nyt kun löytäis jotkut kivat farkut tai muut housut, niin eiköhän me niillä pärjätä!
    Mä oon pähkäilly kans kuumeisesti minkä lelun ottaisin mukaan. Olis kiva olla joku lempilelu, mutta en oo oikein keksiny mikä se olis. Tosin se punanen polkuautokin tekis mieli ottaa mukaan, mutta en tiiä jaksaako raahata. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tajusin että meillä on kyllä toi valkonen kauluspaidabody mikä ylemmissä kuvissa vähän näkyykin. Ehkä se sitten ainakin johonki kuvaan päälle ja farkut tai chinot.. Jonkun toisenkin kokonaisuuden kyllä haluan, ehkäpä sellasen missä olis farkut jalassa ja nahkatakki päällä, aurinkolasit rekvisiittana kädessä tai päässä hmm....

      Se polkuauto olis tosi hieno! :)

      Poista