sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Ihanaa aikaa

Olemme viettäneet oikein ihanan viikonlopun. Lähdimme perjantaina ekaa kertaa tälle keväälle mökkeilemään. Ilmat suosi ja olimme lähestulkoon kokoajan ulkona. Isi pesi ja puunasi autoa ja Elias yritti kovasti olla jutussa mukana. Tutkittiin ja ehkä vähän maisteltiin pikkukiviä, revittiin nurmikkoa ja "istutettiin" kukkapenkkejä. Syömistä ja saunomista ei toki unohdettu. Uimaan ei sentään uskallettu!
Lauantaina illalla kävimme M:n kanssa kaksistaan pyörähtämässä Lahdessa night cruisingeissa (Elias jäi mökille nukkumaan valvovan silmän alle). Muutamia ihan hienosti laitettuja autoja siellä oli ja korvat kärsi kun lähestulkoon jokaisessa autossa poppivehkeet pauhasi, mukaan lukien meidän auto. Ihan kiva tapahtuma oli kuitenkin. Ihmettelin aika paljon, kun alueella oli paljon myös ihan pieniä lapsia ilman kuulosuojaimia. Oli ihan vapaa alue kyllä kaikille ei siinä mitään, mutta se äänenpaine ja meteli siellä oli kova, eikä varmasti pienen ihmisen (eikä kyllä isommankaan..) korville kovin hyväksi. Muutamilla onneksi näkyi peltureita korvilla. Meillä ei ainakaan bassot pauhaa autossa kun Elias on kyydissä :)
Sunnuntaina M nousi Eliaksen kanssa ylös ja sain oikein isot ja ihanat halit ja pusut molemmilta. Köllöttelin sängyssä kaikessa rauhassa ja odottelin aamupalan valmistumista. Aamupalan sain nautiskella rauhallisesti aamuauringossa terassilla. Mökiltä ajeltiin M:n vanhempien luokse lounaalle ja touhuilimme pihassa. Elias muuten rakastaa ylikaiken olla ulkona ja joka kerta vetää kauheat raivarit, kun pitää tulla sisälle.. Anoppilasta ajeltiin vielä kukkakaupan kautta äitini luona käymään äitienpäiväkahveilla. Kotiin kun vihdoin päästiin niin alkoi armoton pyykkirumba ja isimies lähti hakemaan meille ruokaa. Sillä välin olimme vielä Eliaksen kanssa iltasella ulkona leikkimässä ja purkamassa valtavaa energia määrää. Ruoan haku reissulta oli tarttunut mukaan myös kaunis ruusu jonka sain äitienpäivän kunniaksi. Syötiin, saunottiin koko perhe ja laitettiin Elias nukkumaan. Nyt pötkötellään kaksin sohvalla ja lädetään kohta perässä unten maille. 

Oikein ihanaa äitienpäivää kaikille äideille! <3

2 kommenttia:

  1. Ihania kesäisiä kuvia :) En oo ees muistanut, että täällä Lahessa ollut toi tapahtuma, missä se oli? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mä en tunne Lahtea yhtään mut sen niminen paikka kun Hifix Oy, siellä piha-alueella :)

      Poista