maanantai 6. toukokuuta 2013

Sitä sun tätä!

Oltiin Eliaksen kanssa äitin luona torstaista lauantaihin. Perjantaina olimme kirtelemässä vanhassa Porvoossa ja kävimme kaupoilla sekä istahdimme ekaa kertaa tänä keväänä terassille syömään herkkumunkit! On se vaan niin kaunis paikka. Jos olisin kauhean rikas niin ostaisin varmaan heti jonkun ihanan kauniin puutalon sieltä. Siltä reissulta tarttui mukaan Eliakselle yhdet shortsit ja t-paita sekä synttäreille servetit ja kotiin pari vesikannua. 
Lauantaina kävimme juhlatarvikeliike Confetissa tuusulassa ja sain vihdoin ostettua Eliaksen synttäreille tarvikkeita. Mukaan lähti paperipillejä, ilmapalloja, muffinivuokia, uusi kermapursotin, kertis lautasia ja sokerimassat kakkuihin. Vielä tarvitsis löytää hopeista tai mustaa serpentiiniä jostain.. Kunhan saan kutsukortit valmiiksi niin raotan teille hieman meidän tulevia juhlia! 

Viikonlopun aikana pääsi myös ekaa kertaa testiin uudet kuravaatteet, joita en olekkaan ehtinyt esittelemään. Meille kotiutui joku aika sitten Ticketin rubber rain sadeasu koossa 80cm. Takki on vähän reilu, mutta hyvä vain että on kasvuvaraa niin mahtuu varmaan hyvin vielä syksylläkin. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti