keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Vermeitä kesään

Sain toissapäivänä idean siirtää Eliaksen vaatelipasto eteiseen. Aikaisemmin se on ollut makuuhuoneessa ison henkarikaapin sisässä, eikä tankoa ole voinut käyttää vaatteiden ripustukseen. Oiva paikka löytyi eteisen ja olohuoneen "välitilasta" tai miksikä sitä nyt sitten kutsuisikaan, peiliä vastapäätä jokatapauksessa. Idea oli loistava, mutta se ei lopulta oikein kyllä miellyttänytkään silmääni lipaston suuruuden vuoksi. Saa kuitenkin nyt siinä olla, koska se toimii täydellisesti. Siivosin koko helahoidon samalta istumalta, pienet pois ja liian isot muualle säilytykseen. Näin ollen sain kokonaiset kaksi laatikkoa uuteen käyttöön. 

Siivouksen lomassa heräsin todellisuuteen, että meillä ei ole ensimmäistäkään sopivaa lyhythihaista bodya tai paitaa. Eikä kyllä lyhyttä housuakaan.... Kesä jo uhkaavan ihanasti kolkuttelee tulostaan, joten asialle oli tehtävä jotain ja nopeasti. Voi sitä riemua kun pääsisin hyvällä omatunnolla ostoksille! Otimme tänään määränpääksemme Eliaksen kanssa Jumbon ja laitoimme tuumasta toimeen. Eliakselle löytyi mukavasti kaikenlaista (näen silti syyn vielä päästä uudelleen saman asian tiimoilta!), itselleni yritin löytää mekkoa kesäksi ja lauantaisiin 50v. juhliin joihin osallistumme, mutta tuloksetta. Tai oikeastaan löysin täydellisen, mutta se olisi vaatinut kaverikseen ohutta boleroa tms, jota en löytänyt.. Toistaiseksi jäi vielä siis kauppaan. Samalla reissulla ostin myös lahjan 2-vuotiaalle Kevin pojalle, jonka synttäreitä menemme juhlistamaan sunnuntaina.

t-paita H&M, t-paita H&M, t-paita Kappahl
shortsit H&M, shortsit H&M, Shortsit Kappahl
chinot H&M, kollarit Kappahl
Huomenna on toiminnan täytteinen päivä tiedossa. Aamulla toivottavasti saamme rauhassa nauttia aurinkoisesta säästä ulkona, mutta iltapäivällä saan kolme ihanaa ystävääni kylään asiakkaan roolissa. Hiusjuttuja siis luvassa kolmin kappalein. Illalla on luvassa myös vähän itseni hemmottelua, menen seitemältä vihdoin ja viimein ripsihuoltoon. En tainnutkaan täällä mainita, mutta otin ripsipidennyksen muutama viikko takaperin. Ihana kummitätini nämä minulle tekee. Huoltoväli on vaan päässy aivan liian pitkäksi. Mutta nyt saan taas räpsyt kuntoon sopivasti viikonlopun juhliin (50v juhalt ja 2v juhlat) sekä ovat vielä ensiviikon perhekuvauksessa ja Eliaksen kekkereissä kunnossa!

Aurinkoista päivän jatkoa kaikille! <3

7 kommenttia:

  1. Hmm, tais vähän herättää muakin, meilläkään ei juuri ole kesävaatteita :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihmettelen suuresti, etten ole aikaisemmin vielä heränny tähän ajatukseen kun kuitenkin kovasti aina yritän keksiä hyviä syitä päästä shoppailemaan ;)

      Poista
  2. Meillä on kertyny shortseja ihan kiva kasa, mutta tpaitoja on tasan 3 kappaletta. pitää vissiin lähtee ostoksille ennenku toi kesä oikeesti yllättää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo me tarvitaan kans viel lisää t-paitoja! Ja sitten ehkä tarvis jotain ohkasempia hengittäviä pitkähihasiakin jonkun verran.. ja hattuja, ei taida voida kulkea pipo päässä kesän läpi :D Olin kyllä niitäki hamstrannu valmiiks mutta kaikki on isoja tai pieniä -__-

      Poista
  3. Mä just hain tänään H&M:n paketin postista, josta tuli vähän täydennystä Eelin kesäkarderoopiin. Samanlaiset shortsit tuli meillekin punaisena ja samanlaiset chinot keltaisena ;) Myös tota kuuloketeepparia yritin tilata, mut oli tietysti loppu! Pari melkein yhtä kivaa sitten lähti tilaukseen..
    Ja joo me tarvittas kyl kans siltikin vielä lisää kesävaatteita.. En tajuu miks joku idari on hamstrannu kaapin täyteen pitkähihasia bodyja?? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin jo nettikaupasta havittelin tota kuulokepaitaa mut olin liian hidas! Jumbon h&m oli yks ainot kappale ja se oli just oikee koko, kävi tuuri ;) kysyin vielä myyjältäkin oliskos lisää niin oisin hamstrannu isompanakin......

      Ja joo mä oon kans kyllä niitä pitkähihasia bodeja hamstraillu, tollo ku tollo ;)

      Poista
  4. Ihania hankintoja! :) Itse havahduin samaiseen ongelmaan käydessäni neidin vaatekaappia läpi ja piti muutamia juttuja ostaa ihan luvan kanssa. ;)

    VastaaPoista