tiistai 21. toukokuuta 2013

Lähestyvät synttärit

Ensimmäinen syntymäpäivä lähestyy kovaa vauhtia. Olen odottanut tätä innolla sekä haikeana. Elias tuskin ymmärtää tai muistaa näistä ensimmäisistä juhlista juuri mitään. Ei myöskään vielä osaa mitään haluta tai vaatia. Tästä syystä päätin järjestää juhlat ehkä enemmän oman makuni mukaan kuin miksikään lasten paratiisiksi. Jos nyt näin voi sanoa.. Meille ei siis tule nallepuhia eikä angry birdsia.  Ensivuonna kyllä jo varmasti jotain sellaista. Synttäreiden teemana toimii värit musta-valkoinen-hopea.

Kutsut oli jo kovaa vauhtia valmistumassa omin pienin kätösin, kunnes menetin hermoni enkä pitänytkään niistä laisinkaan. Pikapikaa päädyin siis ratkaisuun tilata valmiit kutsut Ifolorilta. Itse olen tehnyt juhlia varten pieniä askarteluja. Seinälle tulee esille kokoelma Eliaksen kuvia vuoden varrelta, 0-11kk väliltä jokaiselta kuukaudelta. Sen lisäksi olen kasannut ison valokuva-albumin, joka tulee vieraiden katseltavaksi. Coctailtikkuja sekä viirejä on myös askarreltu. 
Mieli on muuttunut leipomusten suhteen todella monta kertaa. Ainut asia mikä on säilynyt, päätin tehdä sokerimassakuorrutteisen kakun. Ikinä en ole tehnyt, mutta aion yrittää. Onnistuu tai ei onnistu! Näitä joudun tekemään kaksin kappalein, jotta jokainen vieras saa sitä masun pohjalle. Tämän hetken lista näyttäisi kutankuinkin tältä:

* Salmiakki-lime juustokakku
* Täytekakku x2 (mitä täytteeksi???)
* Daim-muffinit kermakuorrutteella
* Kinkku- & fetarullat
* Karjalanpiirakat & munavoi
* Coctailtikut
* Keksejä

Mitä teillä on tarjoiltu syntymäpäivillä? :)

2 kommenttia:

  1. Vitsi kun ootkin reipas järjestelijä, Elias saa varmasti aivan ihanat 1-v synttärit. Meillä tarjoiltiin meksikolaista, mutta muutenkin oli aika fiestameininki ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon aina tykännyt kovasti järjestellä kaikenlaisia juhlia ja "hössötän" aikalailla niistä.. ;) Kuulostaapa hyvältä ja erilaiselta! Sitä voisi itsekkin joskus harkita jotain aivan muuta tavallisten makeiden ja suolaisten sijaan.

      Poista