lauantai 25. toukokuuta 2013

Yksivuotias!

Vuosi sitten tähän aikaan makoilin heräämössä, todella kipeänä. Kipeänä mutta onnellisena. Elias oli syntynyt kiirreellisellä sektiolla 19.55. Salista hän poistui isin paidan sisään turvaan ja pian siitä vastasyntyneiden valvontaosastolle seurantaan. Olin itse tiedoton kaikesta, itkin paljon. Onnesta ja huolesta. Ehdin näkemään lapseni vain nopealta vilaukselta, enkä tiennyt miten hän voi. 
Vihdoin se hetki koitti kun isi asteli pojan kanssa katsomaan minua heräämöön. Hetki oli lyhyt, mutta täydellinen. En saanut poikaa syliini, mutta nähdä hänet ja pitää kiinni kädestä. Sain kuulla hänen vointinsa sekä syntymämitat. Se tunne oli mieletön, kun olimme kaikki kolme lähekkäin, ihan oikeana perheenä. 

Nyt näistä hetkistä on kulunut tasan vuosi. Meillä asuu vauvan sijaan taapero. Vuoteen on mahtunu paljon. Iloa, onnea, oppia, hymyä ja naurua, itkua, surua ja kiukkua. En voisi olla onnellisempi. 

Tänään vietimme Eliaksen ensimmäistä syntymäpäivää oikein onnistuneesti. Aamulla nukuttiin pitkään, kiireellä hoidettiin loput valmistelut loppuun ja otettiin iso kasa ihania vieraita vastaan. Leikittiin, naurettiin, herkuteltiin ja seurusteltiin. Päiväunia Elias ei nukkunut, mutta yllätykseksemme jaksoi juhlia loppuun asti iloisena ja reippaana!

Lopulta tarjolle päätyi:
* Täytekakku (x2), makuna mansikka-sitruuna
* pätkisjuustokakku mansikkakiilteellä
* fetarullat & paprika-sipuli rullat
* karjalanpiirakat & munavoi
* Daim-muffinssit (ilman kuorrutetta :(()
* coctailtikut
* Keksejä

Kaikki tarjottavat tekivät kauppansa. Myös kehuja niistä sateli ja aika ylpeänä sain olla ;) Viime yönä kahteen asti väkersin kaikkea, mutta oli se vaan sen arvosta. Kakkujen kuorrutus ei mennyt ihan niinkuin strömsössä vai miten se meni. Lopulta jouduin päätymään koristeluun joka peittää pahimmat virheet ja siksi tälläinen kauhistus kakun päällä, ihan hauska se kyllä oli! Aivan ihana päivä takana päin ja onnellisena voin painaa pääni nyt tyynyyn.

Ihanaa syntymäpäivää rakkaalle pojalleni! <3




2 kommenttia:

  1. hyvää syntymäpäivää eliakselle <3 tooosi hyvän näköisiä herkkuja :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Elias kiittää! :) Kaikki myös maistui aika hyvältä ;) Harmi ettei enempää jäänyt rääpittäväksi.....

      Poista