perjantai 17. toukokuuta 2013

Muutoksia

Blogi on saanut hieman uutta ilmettä. Pitkään olin jo tuskaillut, kun en laisinkaan pitänyt blogini ulkoasusta. En kuitenkaan osannut viitsinyt edes yrittää sitä muokata mieleisekseni. Tänään aamusta, kun Elias törkeästi käänsikin vain kylkeä ja jatkoi unia, sain itseäni niskasta kiinni ja kävin tämän kimppuun. Googletin ja googletin erilaisia ohjeita, miten saisin mieleisiäni elementtejä. Nyt alan olla jo lähempänä haluamaani lopputulosta! Monet ärräpäät taisin kyllä lennättää, ei tää tällänen koodikieli ole laisinkaan mun alaa! Mutta hei, tekemällähän sitä kai vaan oppii. Alku se on tämäkin. 

Uuden ulkonäön lisäksi avasin sähköpostin teitä varten. Osoite josta meidät tavoittaa, löytyy sivupalkista. Tämän lisäksi meitä voi seurata nyt myös Blogilistalla, Bloglovinissa sekä Instagramissa. Kaikkiin näihin löytyy kuvalinkit myöskin blogin oikealta reunalta. 

Teitä lukijoita on kertynyt jo yli 60, enkä ole juuri teitä huomioinut teksteissäni. Viime aikoina muutenkin aika on tuntunut vähäiseltä ja olen vain nopeasti kirjoittanut jotain sen suuremmin ajattelematta. Aion siis yrittää nyt hieman skarpata. Musta olis ihan mahtavaa käydä teidän kaikkien lukijoiden kanssa keskutelua erilaisista asioita täällä blogissa. Jokainen teidän jättämä kommentti piristää aina mieltä todella paljon! 

Mitä pidät uudesta ulkoasusta? Otan mielelläni toiveita vastaan, joita voisin ajan kanssa teille toteuttaa! Erilaisia toivepostauksia, mielipiteitä tms. :)

4 kommenttia:

  1. Nätin yksinkertainen :) Ulkoasutaisto no pahin, itse en ole vieläkään tyytyväinen omaani (http://kullatut-kullat.blogspot.com), pitää ajan kanssa käydä sitä taas läpi, mutt oiii mistä se aika ja se että viitsisi.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, yksinkertaisuudesta pidänkin! Joo todellakin sitä aikaa saa siihen kulumaan ja se aika pitää jostain yrittää repiä! Sunkin ulkoasu näytti oikein kivalta! :)

      Poista