keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Vuosipäivä

Eilen tosiaan tuli virallisesti 5 ihanaa vuotta täyteen M:n kanssa. Meidän ei pitäny sitä mitenkään erityisemmin viettää ja M ilmoitti maanantaina että joutuisi vuosipäivämme olemaan yömyöhään töissä kun joku järjestelmä uusitaan..

Yllätykseksi hän tulikin kotiin jo kahdelta, toi kauniin ruusun ja sanoi olleensa sopinut, että poika menee isomummollensa hetkeksi ja me menemme kaksin syömään. Olin todella yllättynyt, iloisesti. Jokatapauksessa hieman epäröin lähtöä, koska pojan laittaminen hoitoon pariksi tunniksi kuulosti hurjalta. Suostuin kuitenkin ja ihan hyvä niin. Tuotti pikkasen hankaluuksia vain jättää poika sinne, vaikka tiesin sen jäävän hyviin käsiin. :)

Isomummolasta suuntasimme Fonda del soliin syömään, jossa nautimme super hyvästä ruuasta ja toki toisistamme. Pitkästä aikaa ihan kaksin. Sai kyllä taas syödä ittensä ihan ähkyksi kun piti mennä kiskaseen vielä tollanen iso jätskiannoskin napaan.. Mutta kerrankos sitä ;)

Ikävä alkoi olla jo kova ja kiiruhdimme hakemaan pojan takaisin kotiin. Hoidossa oltiin pärjätty oikein hienosti ja meitä vastassa olikin ihana iloinen pikkupoika. Loppuillan vietimmekin ihanasti kolmistaan vaan kotona, kävimme ajoissa nukkumaan ja sen seurauksena nousimmekin pojan kanssa jo kuudelta tänä aamuna.

Minkä ikäisenä te olette laittaneet lapsenne ensimmäisen kerran hoitoon? Vain pariksi tunniksi, koko päiväksi, yöksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti