maanantai 30. heinäkuuta 2012

Lääkärissä

Tänään on ollut aikamoinen kiukku päivä. Pojalla on vatsa aivan sekaisin, ollut eilisestä asti. On ollut todella kiukkunen ja tavaraa tulee tunnin välein, sen paremmin säästelen teidät koostumukselta. Muutenkin poika on ollut normaalia väsyneempi eikä leikit ole kiinnostaneet. Soitin huolestuneena neuvolaan ja pyysivät varuiksi käymään lääkärillä. Reippaina sitten vaunuiltiin lääkäriin ja päästiin koko jonon ohi suoraan vastaanotolle. Eliaksen vatsaa paineltiin, masua kuunneltiin ja katsottiin limakalvoja ja refleksejä. Vielä ei ainakaan lääkäri huomannut selviä "kuivumisen" merkkejä ja täten käski vain seuraamaan tarkasti pojan vointia ja mittamaan lämpöä välillä. Sen lisäksi pitää yrittää syöttää normaalia tiheämmin ja seurata että vaipasta löytyy myös pissaa. Tila voisi kuulemma muuttua tunnissakin radikaalisti ja jos lämpö nousee tai muuta niin heti takaisin. Voi meidän pientä.


On tänään kiukun sekaan muutakin mahtunut. Tehtiin itse hamppareita ruuaksi! Todella terveellistä ja hyvää laihduttajan ruokaa ;) Oli muuten herkullisia. Väliin laitettiin kanaa, ananasta, punasipulia, salaattia, majoneesia ja pekonia.


Huomenna onkin urakka edessä kun kaikki kirpparille menevät tavat pitää silittää ja hinnoitella ja salillekkin täytyy ennättää! Palailen huomenna, mukavat illan jatkot kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti