maanantai 23. heinäkuuta 2012

Ostoksia

Tänään on ollu oikein kiva päivä! Aamulla nousin ite ylös joskus yhdeksän aikaa ja Elias jatkoi unia. Tein rauhassa omia juttujani ja kävin suihkussa ajan kanssa! Elias heräsikin vasta 12, kerkesin välillä olla jo huolissani, että onko se ihan kunnossa ku nukkuu niin rauhallisena pitkään. Toisaalta eilen ei tainnut nukkua yhtiäkään yli 30min päikkäreitä ja niitä lyhyitäkin vain kahdet.. Kun Elias oli herännyt, saatiin vieraita. Poitsun isomummo ja -vaari (minun isovanhempani) tulivat käymään kahvilla ja moikkaamassa meitä. Myös Eliaksen kummisetä ja -täti tuli päivällä pyörähtämään kylässä syömässä ristiäisten jämiä!

Noh, tänään on tehty muutakin! Meinaan törsätty niin pirusti... Ruokakaupasta taisi tarttua mukaan muutakin kuin ruokaa :)


Ostettiin Eliakselle uusi leikkimatto! Ennestään meillä oli sellainen alusta ja lelukaari niiltä ajoilta kun olen itse ollut vauva.. Poika viihtyi siinäkin ihan hyvin, varsinkin aina kun helistimiä heilutteli ja kuuli ääntä. Päätettiin kuitenkin nyt ostaa tämä uusi matto mistä haaveilin jo raskausaikana, missä on vähän enempi värikkäitä leluja ja tuo piano mistä kuuluu erilaisia ääniä ja musiikkia kun poika sitä potkii ja peili kaaren keskellä.
Voi että mikä ihmetys se oma naama peilissä oli! Sitä tuijoteltiin, sille naureskeltiin, sitä ihmeteltiin ja sille kiljuttiin! Myös piano sai jo kovaa kyytiä ;) Maton lisäksi ostettiin poitsulle vähän isommassa koossa kollarit ja body, oli niin ihanan kirkkaan värisiä.


Ostettiin pitkästä aikaa myös ruoka-ainekset tortilloihin - nam!

Ehkä kuitenkin se isoin törsäyksen kohde oli minulle itselleni! ;) Ostin jotain mistä olen pitkään haaveillut ja nyt sen päätin toteuttaa. Meinaan järjestelmäkameran! Tilasin sen netistä ja sen pitäisi saapua viikon sisällä - en malta odottaa! Kuvatahan mä en osaa, kuten kuvista ja niiden laadusta on ehkä huomannut =D Mutta siitä syystä olenkin ilmottautunut valokuvauksen alkeiskurssille, jossa eka opetellaan käyttämään järkkäriä ja lähdetään siitä sitten eteenpäin. Sen jälkeen on kaiken maailman erilaisia jatkokurssejakin, mutta käyn nyt eka ainakin vaan ton yhden ja katon sitten mitä siellä opin ja tarpeen mukaan jatkan kuvauksen "opiskelua".

Canon EOS 550D + 18-55mm + 75-300mm objektiivit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti