tiistai 17. heinäkuuta 2012

Ristiäiset lähestyy

Pidämme ristiäiset tämän viikon lauantaina. Tilaisuus järjestetään minun isovanhempieni luona eli pojan isoisovanhempien, siellä on myös minut aikoinaan kastettu. Vielä olisi jonkun verran hommaa tehtävänä enkä oikeen tiedä oonko edes kaikkea osannut ajatella..

Kastemekko tulee minun suvustani, jossa on kastettu äitini, tätini ja kaikki mummini lapsenlapset (serkkuni) ja tottakai minut myös! Mekon alareunaan on kirjailtu kaikkien kastettujen nimikirjaimet ja syntymävuosi.
Mekko pitäisi vielä pestä, silittää ja vaihtaa siihen uudet rusetit tämän hetkisten vaaleanpunaisten rusettien tilalle. Kastemalja taas tulee M:n puolelta, jonka hänen vanhempansa ovat saaneet aikoinaan häälahjaksi kastemalja tarkoitukseen. Jonkinlainen kasteliinakin pitäis vissiin olla?

kuvat: weheartit.com ja google.fi
Olen tilannut täytekakun "kakkutaiteilijalta". Siitä pitäisi tulla tuollainen kakskerroksinen ton tyylisillä koristuksilla, mutta kakku tulee olemaan turkoosi ja hieman muokkailtu. Sen lisäksi ajattelin tehdä pätkismuffinsseja, jotka kuorrutan joko vihreäksi tai siniseksi värjätyllä kermalla ja valkosuklaa-mustikkajuustokakun. Lapsille ostan luultavasti jotain keksejä, ehkäpä teemaan sopivaksi joko vihreä- tai sinikuorrutteisia.
Suolaiselle puolelle on tulossa leipomosta tilatut lohi- ja kinkkuvoileipäkakut. Niiden liäksi anoppi lupasi tehdä erilaisia palttoonnappeja ja cocktailtikkuja.

M:lle käytiin ostamassa juhlaa varten uusi puku ja itsellenikin löysin mekon. Vielä pitäisi päättää mitä pojalle puetaan päälle kun kastemekko riisutaan. Luultavasti kauluspaitabody ja farkut? Ehkä tämä tästä kun ei turhaa stressiä ota..

ps. Meillä nukuttiin viime yönä 23-08 kertaakaan heräämättä jo toistan kertaa! (normaalisti herätään kerran yössä syömään) ja se lisäksi tänään on virallisesti 5 vuotta yhteistä taivalta takana M:n kanssa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti