perjantai 20. heinäkuuta 2012

Neuvolakuulumisia

Jostain kumma syystä heräsin tänään jo kuudelta ihan pirteänä ja poika nukkui vielä tyytyväisenä yöuniaan. Mulla oli siis kerrankin aikaa rauhassa tehdä aamutoimet ja syödä kunnon aamupala! Pakkailin myös vaunut valmiiksi lähtöasemiin. Herätin pojan vähän jälkeen kahdeksan, vaihdettiin vaippa ja päivävaatteet sekä syötiin päivän ensimmäinen ateria, ylläriylläri maitoa. Tämän jälkeen oltiin valmiita lähtemään kohti neuvolaa!

Mittoja 2kk neuvolasta: (suluissa syntymämitat)
paino: 5790g (4890g)
pituus: 60,8cm (55cm)
pää: 40cm (35cm)

Neuvolakorttiin saatiin teksti:  
"Suloinen poika. Kasvut ok. Syö päivisin n. 3h välein. Yöt nukkuu hyvin. Varhaisheijasteet esillä. Tarkkailee ympäristöä ja antaa hymyjä."

Itse olin vähän huolissani onko pojan paino noussut tarpeeksi kun jotenkin tuntuu ettei se syö kovin isoja määriä ja ei mielestäni kauheasti ole edes pulskistunut.  Se ei ollutkaan noussut kun 320g kolmessa viikossa, ja paino on kuulemma pituuskasvua hieman jäljessä. Siitä ei kuitenkaan tarvitse olla huolissaan koska poika on virkeä ja tyytyväinen. Tänään saatiin myös ensimmäinen annos rotavirusrokotetta ja ihmeissään poika sitä maiskutteli. Söi sen kuitenkin nätisti ilman kitinöitä kokonaan. Saa nähdä tuleeko siitä minkäänlaisia oireita, toivotaan että ei! Harmittaa kun meillä vaihtuu neuvolatäti nyt takaisin siihen, joka oli mulla alkuraskaudessa. Se oli itse äitityslomalla ja nyt palaa takaisin töihin. Tämä nykyinen oli niin mukava ja ihana ihminen..

Oli pakko jakaa tämä kuva, tää on musta niin supersuloinen! Tuli pojalla surupuseroon vasta heränneenä, itku ei kuitenkaan tullut! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti