keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Leikin riemua

Meidän aamu aloitettiin tänään jo siis kuudelta. Se tosin ei haitannut, koska illalla mentiin jo kympin aikaan nukkumaan ja koko yö nukuttiin jo kolmatta kertaa hienosti kertaakaan heräämättä!

Päivään on mahtunut paljon "leikin opetellua" pojan kanssa. Tänään poika ensimmäistä kertaa lelunkaaren alla ollessa ihan tietoisesti heilutteli helistimiä, tai ainakin uskon niin! Siitähän vasta riemu syntyi ja siinä viihdyttiin pidempään kuin koskaan aiemmin :) Jopa yksikseen poika viihtyi siinä pieniä hetkiä, kun itse touhusin muita kotihommia. Aiemmin siihen on tarvittu äidin irvistelevä pärstä myös taustalle heilumaan...

Myös vatsallaan ollessa katseltiin tarkasti kauempana olevia lelula! (miks nää kuvat meni noin sumeiks ja rakeisiks kun tänne laitoin..?)

Leikkien lisäksi tänään on taas tehty viikon ruokaostokset Prismassa ja pyörähdettiin pikasesti Honkkarissakin, mistä kävin ostamassa sellasen uuniin laitettavan muffinssivuuan niin pysyvät vähän paremmin kasassa kun uuniin laittaa. Myös M:n hiukset ennätin leikkaamaan kun poika otti illasta vielä pikku torkut, on sitten siistinä ristiäisissä!

Nyt poika ja M ovat jo sikeästi unten mailla, joten itsekin voisin kääriytyä sängyn uumeniin, palaillaan!

2 kommenttia:

  1. Kiva päästä seuraamaan teidänkin vauva-arkea :) Poika on kyllä todella suloinen!

    VastaaPoista
  2. Tää blogiki on jo pitkään pitäny alottaa, mutten koskaan oo saanu vielä aikaseks.. Niinhän se on! :)

    VastaaPoista