sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Viikonloppu Porvoossa

On ollu niin mahtavat kelit, etten ole pahemmin viitsinyt koneella istuskella! Kuumahan on ollut, mutta mielummin näin kun sadetta ja kylmää. Karattiin tosiaan viikonlopuksi mun äidin luokse maaseudun rauhaan Porvooseen.

Mummo ja Elias

Lauantaina käytiin käppäilemässä vanhassa Porvoossa ja istahdettiin Jokirantaan jätskille. Siitä onki aikaa kun oon siellä viimeks käynyt. Kävin myös mun entisellä työpaikalla moikkaamassa mitä kuuluu ja edellisen kerran oltiinkin nähty pari vuotta sitten. Tämä mun edellinen pomo antoi pojalle lahjaksi sellasen ihanan lasten pikkusen käsinmaalatun emalimukin.



entinen työpaikkani

Tänään oltiinkin sitten monta tuntia läheisellä joella uimassa. Siihen on ihan rakennettu sellanen pieni uimaranta ja pystyy uimaan myös sellasessa pienessä koskessa. Vesi oli ihan pirun kylmää, mutta virkisti niin ihanasti. Elias nautti kun sai köllötellä viltillä vaippasillaan ja nakuna varjon alla! Nukahti siihen jopa pienille päikkäreille. Yllättävän hyvin on pärjätty näin kovalla helteellä, mutta Elias on syönyt huomattavasti enemmän ja tiheämmin, voiskohan sillä nimen omaan olla yhteys tähän helteeseen?

pikkukoski

nautittiin

otettiin lungisti!

rakas pikkusiskoni

Kaiken kaikkiaan ihana ja rentouttava viikonloppu takana! Ens viikolla on tiedossa kovaa kuntosalitreeniä ja kirppistelyä! Niistä lisää myöhemmin, nyt iltapalalle ja nukkumaan :)

6 kommenttia:

  1. Varmaan liittyy helteisiin toi tiheämpi syöminen. Joelilla oli viime kesänä (3-4kk ikäisenä) tosi tarkka ruokarytmi, ja söi täysin samaan aikaan joka päivä. Kuumimpina hellepäivinä kuitenkin viihty tissillä jopa 3-4 kertaa useammin ku normaalisti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mä vähän ajattelinkin, elimistö kuivuukin niin paljon nopeemmin tälläsellä helteellä.. :)

      Poista
  2. Sulle ois mun blogissa pieni kiertoviesti :)

    VastaaPoista
  3. Näin ihan randomina eksyin tänne blogiin ja nyt on pakko kysyä, jotta mistä oot tuommosen ihanan vihreen liinan hommannu?:o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. muistaakseni ostin stockalta, se oli isompi pakkaus. Olisko ollut 8 harsoa ja siinä on erilaisia :)

      Poista