tiistai 4. kesäkuuta 2013

KESÄ

Meillä oli aivan mahtava viikonloppu! Ei me mitään erityistä kyllä tehty, mutta nämä ilmat ovat olleet niin mahtavia että on kelvannut olla. Vietettiin viikonloppu äitini luona "maaseudun" rauhassa. Sisällä ei muuta tehty kun nukuttu ja pari kertaa syöty. Pääasiassa sekin tapahtui meinaan ulkona. Eliaksella oli allas pystyssä yötä päivää ja jo aamulla se oli ensimmäisenä mielessä. Niin ihana nähdä miten toinen oikeen koko sydämestään nauttii, kun ollaan oltu ulkona ja on saanut läträtä veden kanssa.
Meille on siis kuulunut oikeastaan vain ulkoilua, syömistä, jätskiä, auton pesua, uimista ja ihanaa yhdessä oloa perheen kesken. Käytiin me pikaisesti kyllä vähän shoppailemassakin, tällä kertaa vain mulle. Ehkä niitä esittelen sitten kun ehdin! Hellet kelit sen kun jatkuvat, jotenkin nytkin suuntaamme takaisin ulos! Meistä kuulee viimeistään sadepäivinä ;) Ei vaan, yritän silti ehtiä jotain päivittelemään.

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! elias on niin sulonen <3
    Miksu nauttii kans vedestä aivan mielettömästi! mä, tai kukaan muukaan, ei voi hiippailla suihkuun sen hereillä ollessa, ettei se saa aivan kamalaa raivaria jos sitä ei ota mukaan :D Ja voit vaan kuvitella, kun serkkujen pihassa on iso lasten allas, että kukas se sielä pulikoi aina tunnista toiseen! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo meillä kans sama juttu, Eliaksen on pakko päästä aina mukaan suihkuun!! :D On tää kesä kyllä näille lapsillekkin mahtavaa aikaa! :)

      Poista