keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Keskiviikkoa

Eliaksella on yhtäkkiä mennyt unirytmit ihan sekaisin. Ilmeisesti kahdet päiväunet todellakin alkaa olemaan liikaa. Ollaan nyt muutama päivä herätty jo puol viiden aikaan, entisen kello kahdeksan sijaan. Ei sovi kyllä yhtään meille näin aikaiset herätykset. Nyt otinkin tästä päivästä eteenpäin tavoitteeksi, että pitkin päiväunille menoa sen verran että selvittäisiin yksillä unilla. Saa nähdä kuinka meidän käy.

Aamulla tosiaan nousimme jo kukonlaulun aikaa ylös ja mietin mitä tekemistä keksisimme, että Elias ei simahtaisi niin pian takaisin nukkumaan. Sain eilen viestin, että Jumbon Name itissä on kanta-asiakas ale klo 8-9. Sinne siis.. Kaikki ale-tuotteet olivat sen tunnin ajan -70%. Ihmisiä oli ihan sikana, enkä tuo napero kainalossa kovin pystynyt tonkimaan. Housuista mistään ei löytynyt kokoajan ja muutenki tarjonta pojille oli mielestäni aika huono. Tytöille sen sijaan olisi ollut vaikka mitä ihanaa. Mukaan tarttui vain kaksi tavallista pitkähihaista paitaa. Samalla reissulla päätin, että nyt vihdoin on saatava Eliakselle sandaalit. Nimenomaan ensiaskelsandaalit. Etsin ja etsin, enkä löytänyt mieluisia joten lopulta ostin vain ne mitkä tuntuivat parhaimmalta ja istuivat parhaiten Eliaksen jalkaan.


Toinen asia mistä tuli tänne höpöttelemään on Eliaksen kävely. Uskallan melkein jo sanoa, että meillä kävellään! Elias on nyt alkanut omatoimisesti siirtymään paikasta toiseen kävellen. Toisinaan kyllä edelleen konttaa ja kävely on melkoisen huteraa ja epävarmaa, mutta kävelyä kuitenkin. Aikaisemmin Eliaksen "kävely" oli enemmänki juoksusyöksyjä ja jalat eivät pysyneet perässä ja oltiin yhtä nopeasti turvallaan kun lähdettiin liikkeelle. Nyt hakee hienosti jo tasapainoa ja kulkee rauhallisemmin. Myös uusissa sandaaleissa kokeiltii kävelyä ja hienosti yritti heti lähteä töpöttelemään. 


3 kommenttia:

  1. Nuohan on kivat kengät! :)
    Vitsi mikä video, ihana! :') Miksulla oli alussa kans meno tuon näköstä :D Mutta ihan parissa päivässä se huomasi miten se kunnolla onnistuu ja tasapaino parantui kertaheitolla :)Nyt se koittaa ottaa monesti päivässä juoksuaskeleita, apua! :D

    VastaaPoista
  2. kiitos :) Joo hurjaa tahtia kyllä toi kehitys näkyy. Tänään ollur meno taas jo ihan erilaista ja varmempaa! Kohta siis oikeasti saa juosta perässä.. :D

    VastaaPoista