tiistai 18. kesäkuuta 2013

Mahtavat mammat

Pahoittelut hiljaiselosta! Vietin aivan mielettömän mahtavan viikonlopun, aivan mahtavassa seurassa. Lähdimme koko perhe ajelemaan lauantai aamupäivällä Tampereelle, tapaamaan muita toukokuisten taaperoita ja vanhempia. Meille oli varattuna mukana tila, jossa lapsilla oli tilaa leikkiä ja temmeltää. Läheltä tulevat olivat tehneet myös pientä syötävää tarjolle. Kolmisen tuntia lapset jaksoivat meuhkata keskenään ja sitten alkoi väsy painamaan ainakin meidän Eliaksella. Elias lähti isin kanssa ajelemaan kotia kohti ja minä jäin, meillä oli parin neitokaisen kanssa varattuna kimppaan hotellihuone. 

Päivätapaamisesta suuntasimme laittautumaan iltaa varten. Illemmalla treffasimme ihan vain äitien kesken. Kävimme syömässä NewYork nimisessä paikassa ja sieltä siirryimme vielä jatkamaan iltaa.  Kaikki tulimme juttuun todella hyvin ja kaikilla oli mielettömän hauskaa. Sunnuntai aamupäivällä matkustin junalla takaisin kotiin ja isi ja Elias olivat onnellisen näköisinä asemalla vastassa. Mun ihanilla miehillä oli ollu kuulemma mukava ilta kahdestaan ja selvästi kyllä olivat nauttineet isän ja pojan kahdenkeskeisestä laatuajasta.

Harmillista, että kaikkien ei ollut mahdollista päästä tapaamiseen paikalle, mikä on kyllä ymmärrettävää kun ympäri suomea tullaan. Tälläisen tapaamisen olemme järjestäneet jo kerran aikaisemminki, mihin itse en harmillisesti päässyt. Siitä olen kuitenkin varma, että näitä tullaan järjestämään vielä lisää ja seuraavaa kertaa odottelen jo innolla! En voi sanoin kuvailla miten mahtavan porukan olemme saaneetkaan kasaan, oikea henkireikä kyllä.

En ole varma ehdinkö päivittelemään enään ennen juhannusta. Lähdemme torstaina mökille juhannuksen viettoon ja sieltä käsin tuskin jaksan tulla koneelle istuskelmaan. Palaan asiaan viimeistään siis juhannuksen jälkeen. Varuiksi toivotan kaikille jo oikein ihanaa juhannusta! :)

1 kommentti: