torstai 13. kesäkuuta 2013

Arkipäivää

Aamu alkoi puurolla ja samassa Elias sai itse syödä mustikoita. Kuten arvata saattaa, se on melko sotkuista puuhaa. Mitäpä tuosta, tämän jälkeen suunnattiin kylpyyn ja suoritettiin päivän ensimmäinen siivous operaatio.
Ruuanlaitto on osana tottakai joka päivä. Tänään oli lounaalla spagettia ja jauhelihakastiketta sekä keitettyä parsakaalia. Aina sillä välin kun teen ruokaa, Elias on kova poika tyhjentämään kaappeja ja pitää huolen ettei äidiltä lopu hommat sen kokkamisenkaan jälkeen. 
Jokaiseen päivään kuuluu paljon erilaisia leikkejä. Tällä hetkellä legot taitaa olla hitti. Elias antaa äidille palikoita mistä rakentaa ja hetken päästä pyytää ne taikaisin rikottavaksi. Ja tätä aina uudelleen ja uudelleen. 
Ruokailun aika. Alkuun syötän itse Eliakselle suurimman osan ruuasta ja loppuruuan saa syödä itse. Lusikka menee suuhun - yleensä tyhjänä. Käsillä siis tapahtuu tämä ruokailu suurimmaksi osaksi. Harjoitus tekee mestarin, eiköhän pian tästäkin selvitä vähemmällä sotkulla.
Keittiö odottaa siivoojaansa.. Ei taida vielä olla keksitty ihmettä joka tyhjentäisi koneen ja täyttäisi sen myös. 
Onneksi minulla on ihana apulainen, joka mielellään tekee työn puolestani. Ainakin melkein.. 

Tässä muutamia kuvia tältä päivältä. Nyt Elias nukkuu toisia päiväuniaan, voin rauhassa vain olla. Keittiö on siivottuna, pyykit pyörii koneessa. Eliaksen herättyä laitamme yhdessä ne kuivumaan, syömme ja lähdemme ulos. Illalla suuntaan vielä itse kuntosalille, jos isi vahingossa sattuisi tulemaan ennen yömyöhäistä kotiin (ylitöissä). Tälläisiä on meidän tuiki tavalliset lapsiperheen arkipäivät kotona. Paljon paljon sotkua ja siivoa, paljon paljon iloa ja leikkiä. Nautin tästä kotona olosta!

3 kommenttia:

  1. kuulostaa niiin tutulta :) Ja toi pesukoneen kannen päälle kiikkuminen! :D huhhei

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Mikä siinä tiskikoneessa onkin niin kauheen mielenkiintoista.. Koskaan ei saa sitä rauhassa laittaa :D

      Poista