torstai 6. kesäkuuta 2013

Merenrannassa


Hellepäivä taas takana! Tänään olimme hurjia ja suuntasimme Helsinkiin asti. Saimme seuraksemme Ainon ja Akun ja kävelimme mustikkamaalle. Paikka on aivan korkeasaaren vieressä, oikein kiva uimranta meren rannassa. On siellä toki muutakin kuin se ranta, mutta se oli tänään meidän kohteemme. Elias on aiemmin polskutellut vain lämpimissä allasvesissä ja nyt pääsi ensimmäistä kertaa mereen. Ei herra tainnut olla moksiskaan veden kylmyydestä tai ainakaan se ei menoa haitannut saatika hidastanut. Välillä lämmiteltiin ja taas kovaa vauhtia mentiin. Aallot olivat myös hurjan hauskoja. Sai Elias myös pari pientä kaveria seurakseen ja yritti kovasti höpötellä heille kaikenlaista - liekö yritti yllyttää uimaan ;) 

Elias muuten liikkuu ulkona lähes poikkeuksetta karhukävellen, hoksaa kaiketi varoa hieman polviaan?? On huvittavan näköistä touhua. Kaikista mieluiten kyllä kävelee niin että pidän toisesta kädestä kiinni. Päiväunia Elias ei malttanut nukkua koko päivän aikana kuin puolen tunnin verran ja yöunille sippasi jo seitsemältä. Saa nähdä onko meillä paljonkin normaalia aiempi herätys aamulla edessä.. Tulin vasta salilta, meni tänään hieman myöhäiseksi. Joten nyt suuntaan pikaisesti suihkun kautta nukkumaan! Toivon mukaan nämä säät jatkuu! Pieni vesikuuro ei silti olisi pahitteeksi. 

Onko muiden pikkuiset arkoja kylmälle vedelle? Tai oletteko kenties itse? Itsehän en ole vielä talviturkkia heittänyt.....

5 kommenttia:

  1. Hauskannäköistä tuo karhukävely :D Meillä Linda ei aluksi ollut kovin innoissaan kun vesi tuntui niin viileältä kuumaa ihoa vasten, mutta uitettaessa kikatti innoissaan eikä olisi malttanut lopettaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö! :D Se on näille pienille varmastikkin jännittävää mutta silti kovin hauskaa! :)

      Poista
  2. Kivoja ranta kuvia täälläkin! Samoissa merkeissä vietettiin mekin tämä päivä,talviturkki ei kyllä vieläkään lähtenyt :D Meillä poika ei oikein innostunut kylmästä vedestä,hiekkaleikit sen sijaan oli ihan huippu juttu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Elias taas ei okein vielä välitä hiekkalelujen päälle, mutta teillä taisikin olla hieman vanhempi poika! Ehkä se osittain selittää senkin että varoo vähän kylmää vettä ;) Mutta väliäkö sillä, pääasia että on ollut hauskaa teilläkin! :)

      Poista
  3. Ihania kuvia ja ihana toi karhukävely :DD<3 Mikael menee kyllä vaikka kylmäänki veteen!! kunhan se vaan on vettä! :D

    VastaaPoista