keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Evakossa


Tätä kesää ei kai voi edes hehkuttaa tarpeeksi?? R-A-K-A-S-T-A-N! Ja niin rakastaa tuo meidän valoittava vesipetokin. Olimme tänään koko päivän evakossa isovanhempieni luona, toisinsanoen isomummolassa. Kotonamme tehtiin joku tuholaistorjuntamyrkytys (Joissain huoneistoissa jotain ihme toukkia ollut (yök!) niin varuilta jokainen asunto myrkytettiin) ja meidän piti pysyä tietty aika pois asunnosta. Lähdimme jo Elikasen päiväuniaikaan 11 liikkeelle, otimme rattaat allemme jotta itse saisin kunnon lenkin samalla ja Elias makoisat unet. Koko päivä meni kirjaimellisesti ulkona. Emme edes käyneet sisällä ollessamme mummolassa ja kotona olimme vasta kello 8 illalla. 

Elias temmelsi onnellisena ympäri pihamaata ja pulikoi altaassa. Välillä vaatteet päällä ja välillä nakuna. Grillattiin ihania herkkuja ja ruokailut ja välipalatkin (sekä kahviherkut!!) nautiskeltiin ulkosalla. Jännitin hieman miten ihmeessä saan Eliaksen toisille päiväunille, kun on tottunut nukahtamaan yksin omaan sänkyyn ja nyt meillä ei ollut sänkymahdollisuutta. Turhaan jännitin, jätkä oli sen verta vässähtänyt että simahti aurinkotuoliin (joka oli varjossa) kun isomummo lauleskeli vieressä. Oli muuten niin suloinen näky kun kaikki raajat levällää lätsä päässä kuorasi lepotuolissa.. Eliaksen nukkuessa sain pestyä valkoisen käytävämattomme, joka ei todellakaan ollut enää valkoinen. Jokatapauksessa aivan mahtava päivä takana ja miten voikaan olla onnellinen kun katselee omaa lasta, joka kiljahtelee riemusta ja on yhtä hymyä. Selvästi siis myös Elias nautti päivästä ulkona ihan suunnattoman paljon. 

Loppuun vielä pakko hehkuttaa. En koskaan rusketu, en sitten millään. Ja nyt olen saanut kauniit rusketusrajat aikaan! Voi että olen niistä ylpeä!! :D Tosin poltin hieman myös itseäni.. Rasvasin kotona itseni ennen lähtöä toppi päällä. No, perillä otin paidan pois ja vietin aikaani auringossa bondeau-toppi päällä. Empä ajatellut että joka puolella ei sitä rasvaa ole, joten selästä yksi iso rasvaamaton kohta on palanut. Suihkussa sen vasta huomasin kun tuntui lämmin vesi niin hirveältä... Onneksi vain se yksi kohta! Jatkossa olen hieman sitten viisaampi ton rasvaamisen kanssa. 

Onkos muualla päin vietetty mukavia hellepäiviä?? :)

2 kommenttia:

  1. kuulostaa taas niin hurjan kivalta!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä se ehdottomasti myös oli!! Miten ihanaa olisikaan jos olisi jo oma talo ja piha, että tälläiseen olisi mahdollisuus vaikka joka päivä!! :)

      Poista